Love&Sex
Ljubav u svibnju

Smješi im se ljubav: tri horoskopska znaka koja bi se mogla zaljubiti u svibnju

  • Vrijeme postaje ljepše i opet smo u koketnom raspoloženju
  • Nije ni čudo, jer više temperature i sunčeve zrake pozitivno utječu na naše raspoloženje
  • A neki od nas će se i zaljubiti preko ušiju! Zvijezde otkrivaju tko ima najeće šanse

Tvoj horoskopski znak će ti reći jesi li jedna od sretnica koji će lebdjeti na oblaku zaljubljenosti u mjesecu svibnju. 

Bik

Za osobe rođene u znaku bika za vrijeme njihove vladavine svi znakovi definitivno upućuju na sreću u ljubavi! Proljetna groznica doista će zatresti ovaj horoskopski znak. Motiviraniji je i pozitivniji – takav nije bio već jaaako duuugooo vremena. A time magično privlači druge. Samopouzdana karizma bika trenutačno je nevjerojatno privlačna drugima. Bilo to na virtualnom spoju, u šetnji ili možda uz piće - bik je spreman zaljubiti se.

via GIPHY

Strijelac

Strijelac voli svoju slobodu i uživa u tome da je solo. Međutim, u svibnju ga očekuje susret koji će ga potpuno izbaciti iz cipela. Ovaj se horoskopski znak već dugo nije osjećao ovako. I po prvi je put spreman krenuti u ovu novu avanturu. Strijelac se zapravo teško zaljubi, jer se boji da se u vezi ne mora previše kompromitirati i da mu neće ostati vremena za sebe. Ali, kad se to zaista dogodi, postaje osoba apsolutno predana vezi.

Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne?

Rak

I za raka su šanse za zaljubljivanje u svibnju prilično velike. Međutim, mora biti strpljiv, jer iskre kod njega počinju divlje frcati tek krajem svibnja. Svemir u njegov život dovodi vrlo posebnu osobu koju rak apsolutno nije očekivao. Teško će moći zaustaviti sve te leptiriće u trbuhu. I ovaj put je stvarno ozbiljno. Ovaj horoskopski znak već dugo nije toliko zaljubljen i ljeto života je pred njim!

via GIPHY

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0