Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Bikovi pjevaju od sreće, lavovi su puni seksepila, vage prizivaju novac, a dva znaka se jako muče

  • Čuda su uvijek takva stvar: ne najavljuju se, a mogu biti vrlo blizu
  • Ako se nešto dogodi, kasnije je manje iznenađujuće, gotovo logično da je trebalo biti baš tako. Ipak, čuda nas uspijevaju dotaknuti iznova i iznova…
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak ovaj tjedan 

Čuda su slična proljeću, koje je odjednom iza ugla. Mladi mjesec u znaku plodnosti, obilja, te smješten u znaku bika, može horoskopskim znakovima pružiti uzbudljive čudotvorne iskre. Zato otvori oči, uši i srce velikim i malim pozitivnim iznenađenjima koja trenutačno doista lijepo možemo iskoristiti.

Ovan

Nebeski znakovi ovog tjedna povoljni su za ovna. Merkur i Venera posložili su se na takav način da zapravo puno toga ne može poći po zlu. Mladi mjesec pomaže ovom horoskopskom znaku da se malo približi osobnim željama i vizijama. Stoga te molimo da ovaj tjedan aktivno koristiš za stvaranje jasnoće i pospremanje. Sjaj i slava ne dolaze sami od sebe. Samo budi odvažna i hrabra, jer ti to možeš!

Ovi horoskopski znakovi za svoje prijatelje prošli bi bez razmišljanja i kroz vatru

via GIPHY

Bik

Mladi mjesec 11. svibnja pod znakom je bika i osvježava te je pun samopouzdanja. Ovaj svježi vjetar čak te može natjerati da ujutro poželiš pjevati o svojoj sreći pod tušem. Samo naprijed! U posljednje vrijeme puno je nervoze i stresa. I bilo je opravdano biti loše volje. To je za sada gotovo. Bika čeka proljeće - također u srcu. Kad se sretni planet Jupiter u petak preseli u horoskopski znak ribe, imaš jednu (rođendansku) želju! Sve najbolje!

4 jako bitna razloga zašto je dobro imati osobu rođenu u znaku bika u svom životu

Blizanci

Iskoristi ovaj tjedan, dragi blizanče! Još se ne možeš osjećati potpuno sigurno. Mladi mjesec, nakon kojeg će se odigrati pomrčina (koja se ponovno događa 10. lipnja u tvom znaku), sigurno će promijeniti i okrenuti nekoliko stvari. Stoga bi ovaj tjedan blizanci trebali raditi na izvršavanju planova i raditi stvari koje su odgodili. Na ovaj način imaš više vremena i prostora oko pomrčina.

Rak

U utorak, stvarni dan mladog mjeseca, možeš brzo postati nekoncentrirana, uznemirena i pomalo umorna. To je sasvim normalno. To ne znači da nećeš odgovoriti na želju za novim počecima! Ne moraš postavljati veliko kazalište, saditi drveće ili izvoditi druge rituale. Komad papira i olovka mogu biti apsolutno dovoljni da formuliraš što god želiš! Budi s obje noge na zemlji i uvijek ostani u sadašnjosti.

via GIPHY

Lav

Tvoja aura u ovom trenutku blista i iskri, slično haljini sa šljokicama Paca Rabannea. Za to je zaslužna Venera, koja je u nevjerojatno povoljnom položaju (pod znakom blizanaca, a i seksepila) i čini da srce lava kuca nekoliko taktova brže. Iskoristi ovo uzbudljivo vrijeme! Osjećaji i emocije mogu se također brzo promijeniti. Sada je vrijeme da s zajedno s nekim brojiš zvijezde na nebu. Na primjer, u krevetu…

Djevica

Kako se kaže? „Vjera pokreće planine“, uči stara poslovica. Ova rečenica može biti pravi okidač za racionalniju i prizemniju djevicu. Djevice u današnje vrijeme doživljavaju svojevrsni duhovni uzlet, ali samo ako to žele. Sunce i Neptun bude posebne moći. Sada možeš napraviti više nego što si namjeravala, ali samo ako to doista želiš. Jedno od najvažnijih duhovnih načela ostaje slobodna volja. Nemoj posustati – kreni u akciju i radi na svojim dugoročnim planovima. 

Afrodita, grčka boginja Možda vas zanima Koje si grčko božanstvo s obzirom na svoj horskopski znak? Saznaj treba li te se bojati ili ti se diviti Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Venera, vladarica tvog znaka, također može činiti mala čuda za tebe kad je u znaku blizanaca. S jedne strane, osigurava ti veću lakoću u životu. Ali ima toga još: mladi mjesec u utorak susreće se s Merkurom i Saturnom u trokutastom sazviježđu. To znači još ljepše i osvježavajuće događaje! Slobodno nazdravi čašom pjenušca. Za tebe je ova energija posebno pogodna za pokretanje dugoročnih projekata i poslovni uspjeh. 

via GIPHY

Škorpion

Savjet tjedna za škorpione: budite aktivni. Energija mladog mjeseca u znaku prizemljenog bika djeluje obnavljajuće i nadahnjuje te. Čak i ako u utorak nećeš biti u vrhunskoj formi (malo prije i točno na mladi mjesec često si umorna), dani nakon toga bit će bolji. Od srijede i četvrtka možeš svoje planove provesti u praksi.

Strijelac

Energije mladog mjeseca mogu te početkom tjedna učiniti pomalo bezvoljnom, nespretnom i neodlučnom. Međutim, taj osjećaj brzo će nestati! Planet Jupiter, koji bdije nad tvojim znakom, u petak se pretvara u posebno povoljan dan za strijelce. Mala čuda su moguća!

Jarac

Pred jarcem je uzbudljiv tjedan. Planet Uran čini te otvorenom za novi početak - u kombinaciji s energijom mladog mjeseca (11. svibnja u zemljanom znaku bika) preplavljena si idejama i poletom. Međutim, u petak bi trebala svjesno raditi opuštajuće stvari i započeti vikend vrlo rano!

via GIPHY

Vodenjak

Ovaj tjedan možeš doista puno raditi, ali definitivno ne previše. U zraku je puno dobrog raspoloženja i energije. Sigurno bi željela otići na izlet u prirodu, pojesti nešto fino i popiti čašu dobrog crnog vina te sljedećeg jutra uskočiti u bazen. Nažalost, to ti trenutačno ne uspijeva. Ali što misliš o prijedlogu da si sve unaprijed isplaniraš i ostaviš otvoreno samo točno vrijeme putovanja?

Ribe

Kako uzbudljivo! Tvoj vladajući planet Neptun će se ovaj tjedan sastati sa suncem bika. Tu je i mladi mjesec, koji može stvoriti osjećaj proljeća. Riba napokon može imati opojni osjećaj da je ponovno živa. Te energije čine te vrlo osjetljivom - u sustavu vidiš pogreške koje sada bez problema možeš ukloniti s puta. Sada je pravo vrijeme za to! napravi proljetno čišćenje vlastitog života! 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0