Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Bikovi, blizanci i vage briljirat će na poslu, dok tri znaka očekuje prilično napet tjedan

  • Mladi mjesec u znaku škorpiona 4. studenog zapravo je super čaroban
  • Pokazuje koliko smo povezani s ljudima koji više ne hodaju zemljom
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Ovih dana osjeća se naša povezanost s drugim svjetovima i višim silama. To je prava tema Noći vještica i Dušnog dana, „Día de Muertos“ i svih drugih proslava koje se. A za nekoga tu su i slatkiši!

Škorpion

Ovaj mladi mjesec želi promjenu. Usred tamne noći, u 1:54 ujutro, mjesec ulazi u tvoj znak, a zatim će odlutati u konstelaciju mladog mjeseca – sve u tvoje ime. Pobrini se da se nastaviš kretati, oslobodi se napetosti i postani vrlo jasna i smirena. U toj noći pomisli na one koji su bili ovdje prije tebe, poveži se sa svojim precima. I nemoj se bojati promjena! Uvijek težimo nečem boljem, zar ne?

via GIPHY

Strijelac

Ovog tjedna si spasiteljica istine i potpuno si nepotkupljiva. A ipak znaš da je istina uvijek dijete laži i da ultimativna istina ne može postojati. Ili? Mladi mjesec u škorpionu pokazuje ti sasvim drugu dimenziju. Uroni u carstvo podzemnog svijeta, pogledaj se u ogledalo i zatim u širokom luku ciljaj na svoje nove, transcendentne namjere. Tada će se i one moći ostvariti.

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Listopad je bio prilično napet i vrlo intenzivan. Ni ovaj tjedan zasigurno neće ti biti baš tako lak, a s mladim mjesecom u znaku škorpiona zove nas da zađemo dublje, da doista zaronimo u mračno, skriveno i tajanstveno. To svakako nije prirodan teren za jarce, ali idi hrabro, korak po korak. Poslije pogledaj „Obitelj Adams“ i pojedi puno slatkiša. Neka to bude nagrada za tvoju hrabrost.

Vodenjak

Hmmm, postoji točno jedan mjesec koji ti, pošto si rođena u znaku vodenjaka, uopće ne voliš. A to je mjesec u znaku škorpiona, koji također ovog tjedna ulazi u zviježđe mladog mjeseca. Stoga se nemoj iznenaditi ako bude internih tračeva, a ti nekako nećeš biti dobro raspoložena! Ne zaboravi: iza sumnje čekaju nove perspektive. Uvijek!

via GIPHY

Ribe

Ludo! Mladi mjesec 4. studenog u znaku navodno otrovnog škorpiona oslobađa u tebi goleme moći. Mislimo na starog majstora i iscjelitelja Paracelsusa, koji je rekao da „samo doza čini otrov“! Tako ćeš se i ti osjećati - nadahnuta si i možeš premjestiti cijele planine. Sjajno! Iskoristi tu energiju za nove radne pobjede. Nemoj se zaboraviti opustiti nakon posla – prava prilika da s onim simpatičnim kolegom popričaš uz piće o nastavku projekta, a možda i o nečem intimnijem…

Top lista horoskopskih znakova: Poredak od najvećih lijenčina do neumornih radilica, na kojem si ti mjestu?

Ovan

Mladi mjesec uvijek donosi napetost sa sobom pa dani prije mogu biti vrlo iscrpljujući. Postaje lakše kada znaš da je to „samo“ mjesec, tamni mjesec, koji vrlo posebno djeluje u Škorpionu. Stoga nesporazume shvati s humorom, misli na svoje pretke i, osobito u srijedu, nemoj zahtijevati vrhunsku izvedbu – ni od sebe, a niti od drugih.

Bik

Uran je tvoj prijatelj ovog tjedna, a učinit će nemoguće mogućim! Pred tobom je spektakularan tjedan, a dobre vijesti pristižu kao na traci. Nemoj se iznenaditi ako si malo umornija nego inače. To je zbog jeseni, naporne promjene vremena i mladog mjeseca. Stoga slobodno odrijemaj koju rundu kad ti se ukaže prilika.

via GIPHY

Blizanci

Izvrsno! Tjedan počinje dobro, a utorak je dan za velike pustolovine! Tada bi se mogla usuditi postavljati doista velika pitanja, na primjer o više novca i više ljubavi. Jupiter je tu za tebe cijeli tjedan i mladi mjesec je pomalo zastrašujući, ali znamo da se neke sjene pojavljuju samo da ih se hrabro eliminira! Budi odlučna, hrabra i samo naprijed! Idealno je vrijeme da napraviš nešto za sebe. 

Rak

Već si primijetila, a osobito s tvojim naglašenim sedmim čulom sigurno ti nije promaklo da je svemir u potpunosti na tvojoj strani. I namjerno je stavilo nekoliko kamenčića na tvoj put kako bi mogla ići upravo tim putem, svojim vlastitim, osobnim i individualnim putem. Bezbrižno i neopterećeno. Iskoristi moć mladog mjeseca 4. studenog i riješi se dva ili tri problema odjednom. Nema više čekanja!

Horoskopski znakovi koji će ove zime pronaći pravu ljubav Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi pronaći će ove zime svoju veliku ljubav, jesi li ti među njima? Rubrika Life&style Life&style

Lav

Mladi mjesec 4. studenoga želi da ti, veliki, veličanstveni lav, iskoristiš njegovu moć i čaroliju za trenutak introspekcije. Propisat će ti da nekoliko sati ostaneš sasvim sama, a idealno bi bilo bez ikakvog ometanja. Iskoristiš li vrijeme tišine za reviziju, postavi si neugodna pitanja. Odgovori bi te mogli iznenaditi. A onda nemoj čekati, nego uzmi olovku i papir te križaj zadatke, jedan po jedan…

via GIPHY

Djevica

Usprkos pritajenoj jesenskoj melankoliji i pretjeranom umoru, raspoloženje ovog tjedna je nekako relativno „laganini“. Imaš sreću na svojoj strani, a za vikend bi bilo idealno da organiziraš feštu. Za one u vezi bi malo romantično putovanje u strani grad bilo idealno, seksi i opušteno.

Ovi horoskopski znakovi se najviše međusobno mrze Možda vas zanima Otkrit ćemo ti koji se horoskopski znakovi međusobno najviše mrze, oni stvarno ne mogu zajedno Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Utorak i srijeda će ovaj tjedan biti osobito lijepi i opušteni, a sve zahvaljujući mjesecu u tvom znaku. Ovo je vrijeme idealno za rješavanje stvari na svom poslu, završavanje velikih projekata, ali i za traženje veće plaće ili boljeg položaja. Mladi mjesec u Škorpionu će potom biti nešto nemirniji i kvrgaviji. Vježbanje je najbolji način za borbu protiv bolesti koje se sada naziru. Osobito će ti goditi izlazak i kretanje na svježem zraku. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0