Life&style
Horoskopski znakovi koji će ove zime pronaći pravu ljubav

Ovi horoskopski znakovi pronaći će ove zime svoju veliku ljubav, jesi li ti među njima?

  • Zimsko vrijeme je vrijeme maženja pod toplom dekicom i nudi savršenu priliku da se ponovno zaljubiš
  • Prije od svih ostalih, ova tri horoskopska znaka konačno bi mogla pronaći veliku ljubav
  • Je li možda i tvoj znak među njima?

Još nisi pronašla svoju veliku ljubav? Onda postoje doista dobre šanse da bi se to konačno moglo promijeniti u idućim tjednima. Naime, Kupid opet marljivo dijeli ljubavne strijele u zimskim mjesecima i tjera neka osamljena srca da brže kucaju. Ova tri horoskopska znaka trebala bi držati otvorene oči, uši i, prije svega, srca, jer za njih postoji vrlo velika vjerojatnost da će se uskoro ponovno zaljubiti preko ušiju.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Strijelci su pod značajnim utjecajem Urana tijekom cijele godine, a također mogu sve više računati na utjecaj planeta u svojem znaku u zimskim mjesecima. Za ovaj vatreni znak ovo prvenstveno znači jedno: neočekivane promjene i nepredvidljivi zaokreti. Ali, ovo je zapravo idealno za strijelce samce, jer ih mami iz njihove komforne zone i konačno imaju priliku upoznati nove ljude, a možda i veliku ljubav.

via GIPHY

Jarac

Jarci imaju Veneru u svom znaku od 5. studenog pa sve do kraja godine i za to vrijeme mogu imati koristi od planeta ljubavi, odanosti i strasti. Od vrućih koketiranja do romantičnih sati pa sve do uzbudljivih izlazaka, sve je moguće - a tko zna, možda je i ljubav tvog života tu negdje, odmah iza ugla. 

Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, jesi li među njima?

Rak

Od početka godine je Saturn je imao veliki utjecaj na raka i sve više dopušta ovom osjetljivom znaku da razmišlja o prošlosti. Ovaj vodeni znak jako voli razmišljati o nekim prošlim dragim osobama i na taj način si blokira priliku za upoznavanje nekoga novog. Dosta je toga! Rakovi zimi dobivaju potporu od planeta Jupitera, što zaustavlja misaone igre i osigurava puno lijepih trenutaka. Vrhunac bi mogao biti upoznavanje velike ljubavi.

via GIPHY

Ovi horoskopski znakovi se najviše međusobno mrze Možda vas zanima Otkrit ćemo ti koji se horoskopski znakovi međusobno najviše mrze, oni stvarno ne mogu zajedno Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0