Life&style

Tjedni horoskop: Bik i vaga trebaju se preispitati, a dva znaka očekuje iznimno sretan tjedan

  • Venera, Saturn i Jupiter bit će regresivni ovaj tjedan
  • To donosi sa sobom mnoge promjene
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 11. do 17. svibnja 20

Ovaj tjedan će se mnogi osjećati kao da hodaju u cipelama od cementa u medu. Venera, Saturn i Jupiter su u regresiji i to unutar tri dana. Nemoj brzati ovaj tjedan – ni u kom pogledu. Polako…

Bik

Tvoj vladajući planet, Venera, tvoj kvazi šef u Svemiru, kreće na šestotjedno putovanje kroz donji svijet i to „unazad“. Što to točno znači, primijetit ćeš sama. I to vrlo jasno. Nemoj ništa siliti i brzati - ostani mirna i sve dobro preispitaj.

via GIPHY

Blizanci

Vrijeme je da pritisneš „reset-tipku“ i to onu veliku, crvenu, koja će jako glasno zavijati kad je stisneš. Oslobodi se svih pogrešnih predrasuda i ideja – koliko god brzo možeš! Venera je u tvom znaku u regresiji – preispitaj vrijednosti svih vrsta.

Rak

Suosjećanje je jako pozitivna vrlina. Znamo da se brineš za svaku biljčicu i živo biće, ali sada je vrijeme da se okreneš prema sebi. Pošalji unutarnjeg kritičara na odmor. Molimo te!

Lav

Na tvom nebu sada lebde šareni lampioni koji se nježno njišu na ljetnom povjetarcu, vilenjaci pjevaju… Doista se tako osjećaš – sanjivo! Kao da nešto čarobno djeluje na tebe i drži te stalno veselom i sretnom. Što je dobro – ali ponekad ipak pritisni kočnicu i vrati se na Zemlju, osobito kad je riječ o poslu.

via GIPHY

Djevica

Merkur, tvoj vladajući planet, još nije u regresiji – poput mnogih drugih planeta. Sačuvaj živce ako nastane kaos i ne ide ti odmah sve od ruke, odnosno onako kao što si si zamislila – ubrzo će sve biti u redu!

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Vaga

I za vage vrijedi (pogledaj bika – dijelite Veneru kao vladaricu): preispitaj svoje vrijednosti. Pri tome ne mislimo da provjeriš koliko imaš novaca – nego si postavljaj pitanja na duhovnoj razini. I svakako se pitaj tko je sve vrijedan biti uz tebe?

Škorpion

Ovaj tjedan je za tebe važno samo jedno – integracija ideja i planova iz proteklog tjedna. Bit ćeš puna energije, a ljubavni život će ti procvasti. Napokon ćeš shvatiti što je dobro za tebe – i drži se toga!

via GIPHY

Strijelac

Kao strijelac si vrlo usko povezana s planetom Jupiterom – koji utjelovljuje princip ekspanzije u našem Svemiru. Sljedećih tjedana će Jupiter biti u regresiji pa to vrijeme iskoristi za stvari koje tebe osobno čine sretnom. Iznenadi samu sebe!

Možda vas zanima Škorpioni imaju prodorne oči, jarčevi sportski stas, a vage divnu kožu... Odgovara li tvoj izgled karakteristikama horoskopskog znaka Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Moraš biti svjesna da je svima jednako – i da nitko nije bio sretan zbog izolacije koja nam je nametnuta. Znamo ti je to bila ekstremno teško iskustvo, ali sada ćeš polako izaći iz izolacije. Nemoj pretjerivati - ponavljamo: polako!

Vodenjak

Sljedećih dana jako pazi na svoje financije! Počni štedjeti te ispitaj dobro sve ponude koje ti dođu – dvaput! U moru ponuda bi se mogle naći neke dobre opcije. Stoga brižno i oprezno sve provjeri i izračunaj – mogla bi ti se pojaviti zlatna prilika!

via GIPHY

Ribe

Pažnja, pažnja, kozmički radio javlja povećanu opasnost od zastoja na Mliječnoj stazi – nemoj si dopustiti da te iritiraju neočekivana iznenađenja, promjene planova i nepredvidljivi događaji. Ostani prisebna i nemoj se previše naprezati.

Ovan

Vrijeme je za roštiljanje: tvoja deviza trebala bi biti „grill and chill“! Svemir želi da se družiš s prijateljima i podijeliš s njima neke stvari. Budi maksimalno iskrena. Smaltalk radije preskoči. Uživaj jednostavno u jelima sa roštilja i zanimljivim razgovorima.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0