Life&style
Kat Von D prodaje kuću za 15 milijuna dolara

Tattoo majstorica prodaje kuću kao iz horor filmova za 15 milijuna dolara, a bazen je tek posebna priča

  • Nakon što smo svjedočili trendu bazena s crnim dnom, mislili smo da smo vidjeli najstrašniji bazen
  • Međutim, prevarili smo se
  • Ovaj bazen doista je poput vizija iz noćnih mora  

Poznata američka tattoo majstorica Kat Von D prodaje svoju viktorijansku kuću sa 13 spavaćih soba, 10 kupaonica i 1.167 m2, a prilično smo sigurni da smo njen bazen vidjeli u našim najgorim noćnim morama.

Dom umjetnice von D u Los Angelesu — koji je prikazan u filmu „Popust na količinu“ iz 2003., prije nego što ga je Von D kupila i obnovila, ima mnogo istaknutih gotičkih i baroknih detalja, ali bazen će te zapanjiti. Zašto? Naime, izgleda kao da je ispunjen krvavom vodom. Zato ga i zovu "blood bath"!

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

„Oduvijek sam željela krvavu kupku“, napisao je jedan komentator na postu @zillowgonewild. Drugi je dodao: „Spreman sam za misterioznu zabavu ovdje.“

Von D također ima fotografiju na svom Instagramu na kojoj se vidi bliži pogled na vodu…

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Jezivo.

Naravno, nakon što završiš s kupanjem u bazenu, možeš se isprati u potpuno crvenoj kupaonici:

Kako kaže sama Von D, provela je šest godina u potpunosti obnavljajući dom, a ove godine će objaviti dokumentarac o cijelom procesu. Jedva čekamo čuti više o izboru boje bazena.

Možda vas zanima Od sada na Airbnb-u možeš unajmiti vilu iz filma ‘House of Gucci’, a evo koliko košta noćenje Rubrika Life&style Life&style

Sher Group je trenutno zadužena za proces i navodi da je kuću na tri kata izgradio 1890-ih Isaac Newton Van Nuys. Godine 1915. Van Nuysov sin je zapravo preselio dom na sadašnje mjesto. Osim bazena, rezidencija ima veliki salon, knjižnicu koja se udvostručuje kao prostor za boravak, formalni dnevni boravak, blagovaonicu s vitražima, vrhunsku kuhinju, skriveni bar, spa i vrtove.

Ako si zainteresirana za više detalja, baci pogled...

Lorraine from Lorraine Aerial on Vimeo.

A ako imaš 15 milijuna dolara i želiš se kupati u "krvavom bazenu" i imati kuću kao iz najgorih horor filmova, možda je ovo dom za tebe.

Justin Timberlake prodaje vilu u Hollywoodu Možda vas zanima Justin Timberlake i Jessica Biel prodaju vilu - jedna je od najljepših koje smo dosad vidjeli Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0