Life&style

Od sada na Airbnb-u možeš unajmiti vilu iz filma ‘House of Gucci’, a evo koliko košta noćenje

  • U nestrpljivom iščekivanju jednog od najočekivanijih filmova ove sezone ‘House of Gucci’ Airbnb je odlučio omogućiti boravak u Guccijevoj vili iz filma
  • Villa Balbiano jedna je od najpoznatijih kuća na jezeru Como, a sada je dostupna na Airbnb-u
  • Vjerujemo kako je u stvarnom životu još otmjenija nego li u filmu, a cijena noćenja mogla bi te iznenaditi

Jedan od najočekivanijih filmova ove sezone je svakako ‘House of Gucci’ Ridleya Scotta, pravi krimić visoke mode koja već dijeli kritičare. Film prikazuje raskošni svijet Guccijevog potomka Maurizija Guccija (glumi ga Adam Driver), kojeg je 1995. ubio ubojica po nalogu svoje bivše supruge Patrizie Reggiani (Lady Gaga).

Ali postoji jedna stvar u filmu o kojoj ćemo razmišljati u zimskim mjesecima,  a to je čuvena vila na jezeru Como. I sljedeće godine, na ograničeno vrijeme, obožavatelji filma mogu doživjeti kako je to boraviti u kući Guccija zahvaljujući Airbnb-u.

 | Autor: airbnb airbnb

U filmu, Guccijeva primarna rezidencija je prekrasna palača iz 16. stoljeća na čarobnom jezeru Como u Italiji. Lokacija koju koriste redatelj Ridley Scott i njegov produkcijski tim je Villa Balbiano, koja je doista jedno od najpoznatijih imanja na jezeru Como. I trenutno je vila dostupna za iznajmljivanje na Airbnb-u - doduše samo na ograničeni period.

film 'House of Gucci' Možda vas zanima Stigao je novi trailer za ‘House of Gucci’ - u središtu izdaje, osveta, uzbuđenja i modnog kiča je Lady Gaga Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: airbnb airbnb

Kao što opis Airbnb-a objašnjava, Villa Balbiano nalazi se na zapadnoj obali jezera Como i jedna je od najvećih privatnih rezidencija na tom području. Obuhvaća ogroman vrt, vanjski bazen, te privatnu kućicu za čamce i mol. Prostor sa šest spavaćih soba potječe s kraja 16. stoljeća, kada ju je sagradio kardinal Tolomeo Gallio. Stoljeće kasnije, nastavlja se u opisu, "povećao ju je i uljepšao kardinal Angelo Maria Durini koji je koristio vilu da ugosti galantno i neozbiljno društvo u kojem su se festivali, domjenci i plesovi nemilosrdno nizali."

 | Autor: airbnb airbnb

Vjerujemo kako se nećeš iznenaditi kada čuješ da iznajmljivanje nekretnine nije jeftino, kreće se od 1.000 eura po noći, što je oko 7.500 kuna. Film ‘House of Gucci’ premijerno je u kinima prikazan jučer, 24. studenog.

 | Autor: airbnb airbnb

Možda vas zanima Prve reakcije na House of Gucci: od "Lady Gaga zaslužuje Oscara" do "film je totalno zbrčkan" Rubrika Stars Stars
Photo: airbnb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    retro luksuz