Life&style
film 'House of Gucci'

Stigao je novi trailer za ‘House of Gucci’ - u središtu izdaje, osveta, uzbuđenja i modnog kiča je Lady Gaga

  • Priča o obitelji Gucci stiže u kina krajem studenog, a  gledatelje očekuje mnogo uzbuđenja te kičaste mode 80-ih i 90-ih 
  • Mnogi tako s nestrpljenjem očekuju novi film  Ridleyja Scotta u kojem će dominirati Lady Gaga, ali zaigrat će i odlična plejada glumca
  • Za one najviše znatiželjne, baš kao naručen stigao je novi trailer o filmskoj poslastici, pogledaj

Filmska poslastica za ljubitelje mode (ali drame i dobrog trilera) o jednoj od najpoznatijih obitelji na svijetu, Gucci, u kina bi trebala stići 24. studenog, a sada je izašao i novi trailer. Mnogi su jedva dočekali vidjeti nove prizore ‘House of Gucci’, filma koji ima mnoštvo aduta u rukavu a jedan od njih je i definitivno Lady Gaga.

Možda vas zanima Ovo želimo gledati! Lady Gaga i Brad Pitt zajedno snimaju film Rubrika Life&style Life&style

Pjevačica  koja je prije tri godine briljirala u filmu 'A star is Born’, mnogi smatraju, neće iznevjeriti i zahtjevniju filmsku publiku u posljednjem u nizu filmova proslavljenog redatelj redatelja Ridleyja Scotta. Gaga će zaigrat ulogu Patrizije Reggiani supruge Maurizija Guccija (Adam Driver) tijekom skandala koji je 90-ih koji je potresao dinastiju Gucci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

U središtu priče je i atentat na Maurizija Guccija, unuka osnivača Guccija, a za naručivanje njegovog ubojstva 1995. upravo je optužena Patrizia koju je zato odslužila zatvorsku kaznu od 16 godina. Patrizia koja je tijekom boravka iza rešetaka stekla naziv ‘Crna udovica’, a na slobodu je izašla 2016. godine.

U izglednom velikom kino hitu uloge će odigrati plejada odličnih glumaca: Al Pacino (Aldo Gucci), Jared Leto (Paolo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci), Camille Cottin (Paola Franchi), a zatim I Jack Huston, Salma Hayek i  Reeve Carney.

"U filmu ćemo vidjeti visoku modu 80-ih i 90-ih, ali svijet mode ili modne revije tada nisu izgledale tako sjajno. Radi se o velikim kaputima i stvarima i hmm... Dakle, to je pomalo kičasta tragikomedija - poput vrhunske sapunice. I to s ludom glumačkom postavom”, otkrio je snimatelj Dariusz Wolski.

Photo: imdb

Komentari 0