Life&style

Ovo želimo gledati! Lady Gaga i Brad Pitt zajedno snimaju film

  • Nakon njenog nastupa u filmu „Zvijezda je rođena“ znamo da je Lady Gaga sjajna glumica 
  • Sada ima novu mogućnost oduševiti svoje fanove 
  • Naime, glumit će uz Brada Pitta i druge hollywoodske zvijezde u novom akcijskom trileru zvanom „Bullet Train“ 

Brad Pitt i Lady Gaga, najavljeno je, glavne su zvijezde novog akcijskog trilera. Redatelj filma 'Bullet Train' je David Leitch, poznat po režiranju filmova „John Wick“ i „Deadpool 2“. 

Lady Gaga dobila je novu ulogu 

Slavna 34-godišnja pjevačica dobila je ulogu u filmu „Bullet Train“. Uz nju će glumiti i neodoljivi Brad Pitt, a pojavljuju se još i druge zvijezde, poput Zazie Beetz (glumila je u filmu „Deadpool 2“), Michael Shanon (glumila je u  filmu „Nož u leđa“) te Aaron Taylor-Johnson (poznat iz filma „Kick-Ass“)

U filmu će nastupiti i Logan Lerman („Percy Jackson: more čudovišta“), Brian Tyree Henry („Udovice“)  i Joey King („Kissing Booth“). Producenti još nisu otkrili koje će uloge igrati.

Možda vas zanima Što se dogodilo sa seksi (i praznoglavom) Kandi 15 godina nakon Dva i pol muškarca? Rubrika Stars Stars

Evo o čemu se radi u filmu 

Novi film režisera Davida Leitcha pravi je akcijski triler. Radnja se odvija u vlaku u kojem se nalaze pet plaćenih ubojica, a ne znaju jedni za druge. Međutim, ubrzo svi saznaju da imaju isti cilj. Koji je to, za sada je još tajna. Priča se inače bazira na romanu „Maria Beetle“ japanskog pisca Kotaro Isaka. 

To nije prva uloga Lady Gage 

Osim pjevačke karijere, Lady Gaga (pravim imenom Stefanie Germanotta) briljirala je i kao glumica. Prije nego je 2018. godine imala glavnu ulogu zajedno s Bradleyjem Cooperom u filmu „Zvijezda je rođena“, više puta se pojavila u uspješnom serijalu „Američka horror priča“. 

Navodno bi sljedeće godine uz već spomenuti film trebala glumiti i u filmu Ridleyja Scotta, koji želi ekranizirati priču o luksuznom brandu „Gucci“. Tamo bi trebala igrati ulogu Patrizije Reggiani, bivše supruge Maurizija Guccija. Uz filmu bi trebali glumiti i Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto i Adam Driver. Jedva čekamo! 

Možda vas zanima Serija "Damin Gambit" je trenutačno najpopularnija na svijetu, evo što moraš znati o njoj Rubrika Life&style Life&style
Photo: instagram/ @ladygaga / @bradpittofficial

Komentari 0