Stars 24. studenoga 2020.

Što se dogodilo sa seksi (i praznoglavom) Kandi 15 godina nakon Dva i pol muškarca?

imdb.
  • Kandi, šupljoglava i naivna Alanova djevojka, puna blesavih pitanja pojavila se u 17 epizoda serije "Dva i pol muškarca"
  • Bila je jedan od najpopularnijih sporednih likova, no što se s njom dogodilo kasnije
  • Daleko od lika koji je glumila April Bowlby nije nimalo glupa. Ova, danas plavuša, s 40 je i dalje zgodna i ima uspješnu karijeru 

Tko se ne bi sjećao Kandi iz "Dva i pol muškarca" - glumila je u 17 epizoda serije i bila jedan od najomiljenijih likova. Kao djevojka luzera Alana Harpera ostala je zapamćena po a) svom seksepilu u b) kao djevojka kojoj pamet nije najjača strana. Što je ujedno bilo i objašnjenje kako je Alan uspio uloviti takvog komada. Uvijek napola razgolićena i puna glupih pitanja i komentara Kandi je bila iskarikirani lik, no ostavila je traga u ovom dugovječnom i popularnom sitcomu. Nastupala je u njemu 2005.- 2006. godine, a povremeno se pojavljivala još godinama kasnije.

Možda vas zanima... Radiš li i ti ovu veliku pogrešku tijekom umivanja? Možda je vrijeme da promijeniš naviku Rubrika Beauty Beauty

Ime glumice koja ju je glumila, April Bowlby, vjerojatno nitko nije ni zapamtio. Još jedna od zgođušnih losangeleskih glumica/starleta koje se pojave u nekoj seriji da bi onda nestale, a ozbiljnijoj krijeri ni traga? Eh, pa s Kandi nije bilo tako...  Gdje je danas i što je radila posljednjih 15 godina? 

 | Autor: imdb imdb

Pa Kandi, odnosno April ima poprilično respektabilnu karijeru. Nije, priznajemo, A lista glumica, ali daleko od toga da nakon "Dva i pol muškarca" nije nastavila uzlaznom putanjom. Nakon ove serije pojavila se u niz drugih, uključujući "Mom", "Teoriju velikog praska", "CSI" i "Kako sam upoznao vašu majku". No to još nije bilo to. No onda je dobila ozbiljan angažman u seriji "Drop Dead Diva" (o modelu koji strada u nesreći, a u život se vraća kao debeljuškasta i pametna odvjetnica u kojoj je pet godina glumila jedan od glavnih likova. 

A sada, zgodna April, prava kalifiornijska cura rođena 30. srpnja 1980. u Valleju ima super ulogu u seriji "Doom Patrol" koja ide već treću sezonu, a  prati pustolovine idealističkog ludog znanstvenika i njegovog tima izopćenika koji imaju supermoći. April je Rita Farr ili Elasti Woman, a glumila je i u seriji o superherojima "Legends of Tomorrow"! Od bimbosice do superjunakinje!

April Bowlby je prije glumačke karijere radila kao model, bavila se dugo baletom i sve je nego glupa studirala je francuski i biologiju mora. Pamtimo je kao crvenokosu Kandi, ali danas je plava i još zgodnija, ako se nas pita, na pragu 40-ih.

Sanjala je da će postati balerina jer tako možeš nastupati, biti na pozornici, u centru pozornosti bez riječi, rijekla je jednom. "Nekad sam se užasavala kad bih morala progovoriti pred ljudima." Kandi nije udana, nije u vezi, živi sama sa svojim psom čije slike često objavljuje na Instagramu, a hobi su joj čitanje, bicikliranje i boks.

 

  • manfred

    promijenila se puno, uživa u zivotu nije u braku briga je:)