Life&style

Tatjana Jurić prisjetila se detalja iz školskih klupa. Čuvaš li i ti ovu simpatičnu uspomenu?

  • Voditeljica Tatjana Jurić vratila se s ljetovanja na posao, a sve je oduševila jedinim detaljem iz školskih klupa
  • Pokazala je svoju informativku iz osnovne škole, ali otkrila ponešto simpatičnog sadržaja
  • Uvijek se lijepo prisjetiti sitnica velike sentimentalne vrijednosti, a minuli đački dani davaju nam sasvim dovoljno materijala - čuvaš li I ti svoju informativku?

Dok se sa nostalgijom  prisjećamo godišnjih odmora, kraj ljeta obično i obilježava neke nove početke; znaju to dobro školarci koji su se ovih dana zaputili u svoje učinioce u novoj školskoj godini. Dok neki zaista kreću u školu, odraslima je to i zgodna prilika da se prisjete vlastitih doživljaja iz klupa. Jednom takvom uspomenom razveselila je i Tatjana Jurić koja je pokazala kako je izgledala njezina informativka. Ova bilježnica već istrošenih bež korica vremenu je odolijevala još od 90-ih godina, kada je Tatjana bila osnovnoškolka. Fotografije informativke objavio je Narodni radio gdje Tatjana, diplomirana politologinja, radi već devet godina. 

Možda vas zanima Tatjana Jurić otkrila je s kim je u vezi i, da, njezin dečko ti je već poznat Rubrika Stars Stars

‘’Tatjana Jurić našla je svoju Informativku iz trećeg osnovne. Školska godina 1990./1991.’’ Stoji u upisu uz fotografije stare bilježnice. Narodni radio postavio je i upit svojim pratiteljima: ‘’Tko se sjeća ovoga? Imaš svoju? Čuvaš je?’’.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

No, osim istrošenih korica zbog kojih mnogima, sigurni smo, naviru sjećanja, mogli smo malo i zaviriti i u sadržaj bilježnice. Tatjana je tako podijelila crticu iz 15. ožujka 1991. a pisala je o ručku.

‘’Za ručak smo imali poriluk sa kuhanim mesom. Nisam htjela uzeti meso, a poriluk sam pojela’’, može se vidjeti sadržaj ispisan dječjim rukopisom. 

Možda vas zanima Tatjana u Rimu, Ljupka na Maldivima... Doznali smo gdje poznati Hrvati provode prve dane 2020. Rubrika Stars Stars

Tatjana se poslovnim obvezama vratila nakon ljetovanja, a posljednje dane odmora provela je i u Skradinu nedaleko od Šibenika. Kraj ljetne sezone lijepa voditeljica ispratila je u opuštenom tonu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hashtag ooooommmmmmmm... 🍀

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

‘Hashtag oooooommmmm’, napisala je u objavi I tako dala do znanja kako na najbolji mogući način provodi dane prije povratka u Zagreb

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0