Beauty

Poznate ljepotice pokazale su kako njihova kosa izgleda u prirodnom izdanju. Neke su nas stvarno iznenadile

  • Budući da su frizerski saloni neko vrijeme proveli zatvoreni, poznate dame bile su lišene stručne pomoći pri oblikovanju svojih frizura
  • Tako su među ostalima Jennifer Lopez, Jessie J i Ariana Grande na društvenim mrežama pokazale kako izgledaju bez eskenzija i perika
  • A svoju prirodno kovrčavu kosu pratiteljima su spremno pokazale i dvije domaće voditeljice - Tatjana Jurić i Ivana Mišerić

Boravak u izolaciji mnoge je poznate dame nagnao da se odmore od pegli za kosu, uvijača i feniranja te prigrle svoju prirodnu kosu. Tako je primjerice pjevačica Jessie J još početkom travnja u videu najavila kako će ubuduće češće nositi svoje prirodne kovrče. Premda je u javnosti najčešće imamo priliku vidjeti s kratkom ispeglanom bob frizurom ili podignutom punđom, pjevačicu zapravo krasi kovrčava kosa. Budući da ju nije navikla samostalno održavati, Jessie je tom prilikom zamolila i pratitelje da joj udijele savjete kako se izboriti s "raščupanim kovrčama", kako ih je od milja nazvala.

Možda vas zanima Video: Ova frizura košta nevjerojatnih 7 tisuća kuna, pogledaj zbog čega Rubrika Beauty Beauty

Ariana Grande

Društvene mreže preplavile fotografije njezinih kolegica koje su se odlučile učiniti isto, a mnoge od njih su uvelike iznenadile svoje obožavatelje otkrivši ima kako njihova kosa izgleda prije nego je se dohvate slavni frizeri. Možda i najveći šok na društvenim mrežama izazvala je Ariana Grande, koja je nedavno postala i osoba s najvećim brojem pratiotelj na Instagramu. Mlada pjevačica godinama je poznata po svojoj karakterističnoj dugoj ravnoj kosi koju nosi u visokom repu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

No, snimke nastale u njezinom domu svjedoče kako je ta frizura rezultat frizerske magije i ekstenzija te da njezinu kosu također krase bujne kovrče. Obožavatelji su bili oduševljeni ovim otkrićem te su joj savjetovali da češće nosi ovakvu frizuru, no izgleda kako Ariana neće tako skoro odustati od svog zaštitnog znaka.

Selena Gomez

Zanimljivo, Ariana je titulu najpraćenije osobe na Instagramu preotela kolegici Seleni Gomez, a upravo je i ona još jedna pjevačica koja se našla na našoj listi. Premda smo je posljednjih godina navikli gledati s (polu) dugom kosom, povremeno stiliziranom laganim valovima, fotografije svjedoče kako se i Selena može pohvaliti bujnim kovrčama. No, za razliku od svoje prethodno spomenute kolegice, ona je svoju prirodu kosu rado pokazala i u najnovijem video spotu za pjesmu "Dance again".

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Ovo je trenutačno hit frizura za po doma, a Jen Aniston ju je čak nosila i na crveni tepih Rubrika Beauty Beauty

Jennifer Lopez

Pjevačica Jennifer Lopez svoje razbarušene kovrče također dobro skriva iza perika i ekstenzija, no u izolaciji je dopustila svojoj kosi da diše u prirodnom izdanju. Latino diva u nekoliko je navrata priznala kako sama nije vična urediti svoju kosu pa to radije prepušta stručnjacima. Također, već godinama muku muči sa sijedim vlasima te se zbog toga odlučila na posvjetljivanje kose koju je prošarala medenim pramenovima. A da joj i "griva" sjajno pristaje otkrila je objavivši atraktivnu fotografiju povodom Dana planeta zemlje.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Debra Messing

Dok je Jennifer čitavu svoju karijeru koketirala s različitim frizurama, glumica Debra Messing godinama je bila vjerna crvenoj kovrčavoj kosi. Ipak, u posljednje vrijeme sklonija je nošenju umjetno stiliziranih lokni pa je bilo pravo osvježenje ponovno je vidjeti u prirodnom izdanju. Instant nas je podsjetila na vrckavu Grace Adler!

 | Autor:

Možda vas zanima Užarile se linije kozmetičkih i frizerskih salona, evo na kakve se nevjerojatne načine žene bore za prve termine Rubrika Beauty Beauty

Tatjana Jurić

Svoju prirodnu kosu su pokazale i dvije domaće radijske voditeljice. Kada se pojavila na malim ekranima, Tatjana Jurić plijenila je pažnju upečatljivom kovrčavom kosom, no s vremenom se ipak odlučila na nošenje ravnog boba kojega je znatno lakše stilizirati. Posljednjih dana ipak je prigrnula svoju prirodnu strukturu kose te se čak i našalila kako joj frizeri više nisu ni potrebni. A da u svakoj šali ima i pola istine potvrdili su i njezini pratitelji kojima je u ovom izdanju ipak najljepša.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ivana Mišerić

Prirodnu valovitu teksturu svoj kose na društvenim mrežama pokazala je i njezina kolegica Ivana Mišerić. No, dok se Tatjana držala podalje od pegle za kosu, Ivana je u jednoj od objava spremno priznala kako nakon peglanja veša na red dolazi i peglanje kose. Mi ćemo samo dodati da u obje verzije izgleda sjajno!

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Instagam

Komentari 0