Life&style
Foto: Mohito, torba s monogramom i smeđim crtama

Taman na vrijeme, u Mohito je stigla kolekcija putnih torbi. Izgledaju vrlo skupocjeno

Uvijek kada dođe proljeće mnogo više vremena počnemo provoditi putujući. Bilo da idemo na vikend izlete ili višednevna putovanja, sunce nas zove u istraživanje novih mjesta. Naravno da smo se onda oduševili vidjevši da je Mohito u novoj kolekciji predstavio torbe za putovanja. Kolekcija ima nekoliko različitih modela, dizajn torbi za putovanja je veoma elegantan i luksuzan, a torbe djeluju mnogo skupocjenije nego što u stvari jesu.

U kolekciji se nalaze torbe mekanije i čvršće konstrukcije. Mekane torbe je moguće ugurati u sva ona mjesta u koja na prvu izgleda nemoguće, a torba se neće uništiti već prilagoditi prostoru. U Mohito ponudi su takve dvije torbe, a dolaze u crnoj i bež/svijetlo ružičastoj boji. Materijal od kojih su napravljene ove torbe se presijava pa izgledaju veoma luksuzno, a mogu se nositi u ruci držeći ih za ručke, kao što se mogu u prebaciti preko ramena zahvaljujući dugom remenu. Cijena ovih torbi je 34,99 eura i dostupne su na Mohito web trgovini.

Foto: Mohito, putna torba u crnoj boji | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, putna torba u crnoj boji Foto: Mohito, putna torba u crnoj boji | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, putna torba u crnoj boji Foto: Mohito, putna torba u bež/svijetlo ružičastoj boji | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, putna torba u bež/svijetlo ružičastoj boji Foto: Mohito, putna torba u bež/svijetlo ružičastoj boji | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, putna torba u bež/svijetlo ružičastoj boji U ponudi je i nekoliko torbi. Prva od njih je u monogram printu i idealna je torba za gornju prtljagu u avionu. Torba ima kopčanje na patentni zatvarač, dugu prilagodljivu naramenicu i dvije ručke. A njezin monogram bež/smeđi print ostavlja dojoma luksuznog komada. Cijena torbe je 49,99 eura. U istom printu je još jedna torba sličnog kroja, ali ovaj model na sebi ima dvije smeđe trake po sredini pa se razlikuju dizajnom, a cijena im je jednaka. Ipak, opcija s kožnim trakama nema dugu ručku. 

Foto: Mohito, putna torba u monogram stilu | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, putna torba u monogram stilu Foto: Mohito, putna torba u monogram stilu | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, putna torba u monogram stilu Foto: Mohito, torba s monogramom i smeđim crtama | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, torba s monogramom i smeđim crtama Foto: Mohito, torba s monogramom i smeđim crtama | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, torba s monogramom i smeđim crtama

To nije sve, naime u ovom Mohito monogram printu dolazi i mekana ručna torba koja je prostrana i ima magnetno kopčanje i kopčanje patentnim zatvaračem. Ovu torbu možemo zamisliti i u svakodnevici kada sa sobom nosimo mnogo stvari, a zaista je zanimljiva kombinacija elegancije i sportskog izgleda. Njezina cijena je također 49,99 eura.

Foto: Mohito, mekana torba s monogramom | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, mekana torba s monogramom

Ono što nam se posebno svidjelo u ovoj kolekciji je naravno maleni kofer koji spada pod ručnu prtljagu. Kofer prati cijelu kolekciju i dolazi u bež boji sa zlatnim odsjajem i MH slovima po prednjoj strani. Nama je jednostavno prekrasan i izgleda mnogo, mnogo skuplje nego što jest. Ovo nam je, ako ćemo biti potpuno iskrene, bila ljubav na prvi pogled. Cijena mu je 59,99 eura, a uz njega će nas putovanja mamiti još više!

Foto: Mohito, kofer u bež/ zlatnoj boji | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, kofer u bež/ zlatnoj boji Foto: Mohito, kofer u bež/ zlatnoj boji | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, kofer u bež/ zlatnoj boji

Foto: Mohito, maxi haljina cvjetnog uzorka Možda vas zanima U Mohitu smo pronašli haljinu koja neodoljivo podsjeća na Zimmermann modele, a cijena joj je neusporedivo manja Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0