Moda
Mohito traperice

Traperice iz Mohita vrlo su uvjerljive: dokazale su nam da metalik traper može stvarno dobro izgledati

  • Metalik efekt popularan je trend s kojim sve postaje sjajnije, a u Mohitu smo pronašle i par traperica koje krasi ovaj finiš
  • Traperice užeg mom kroja u svjetlijoj plavoj boji presvučene su sjajnim slojem u srebrnoj boji koji ih čini posebno upečatljivima
  • Za totalno metalik look traperice možemo kombinirati i uz pripadajuću traper jaknu s jednakim efektom!

Metalik finiš jedan je od upečatljivih trendova za proljeće koji najviše viđamo u modnim dodacima, cipelama i torbicama, no metalik sjaj krasi i pojedine odjevne predmete iz novih high street kolekcija. 

Mohito traperice | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, traperice mom slim kroja

Metalik efekt blista i na modelu traperica mom kroja iz nove Mohito kolekcije, koje su dostupne po cijeni od 39,99 eura. Traperice u svjetlijoj plavoj nijansi trapera užeg su kroja te više prianjaju uz tijelo od klasičnog mom kroja traperica, a izrađene su od pamuka i elastana što ih čini ugodnima za nošenje.

Mohito traperice | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, traperice mom slim kroja

Ovaj model traperica slim mom kroja i efektnog metalik sjaja bit će savršen izbor za večernje izlaske, ali i dnevne stylinge, a možemo ih nositi i uz cipele s visokim potpeticama, ali i ravne modele poput bijelih tenisica, kožnih mokasinki ili balerinki!

ulična moda Možda vas zanima Prolaznica je tako dobro u svoju kombinaciju uklopila model cipela koji će zavladati u proljeće! Rubrika Moda Moda Mohito traperice | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, traperice mom slim kroja (39,99 eura)

Uz visoki struk krasi ih i uobičajenih pet džepova, a posebniji model traperica, koji će se zasigurno istaknuti u svakom outfitu, možemo kombinirati uz basic komade poput obične crne majice ili bijele košulje, kožne jakne ili oversize sakoa. Ipak, postoji i opcija u kojoj ih možemo nositi uz matching traper jaknu, također novitet iz Mohita, koja je kraćeg ravnog i šireg kroja, a krasi ju jednaki metalik efekt!

Mohito traperice | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, jakna od trapera (49,99 eura)

brendovi traperica Možda vas zanima 10 najboljih brendova traperica - obožavaju ih i modni urednici i trendseterice! Rubrika Moda Moda
Photo: Mohito

Komentari 0