Moda
brendovi traperica

10 najboljih brendova traperica - obožavaju ih i modni urednici i trendseterice!

  • Savršeni par traperica prilično je teško pronaći, posebno ako tražimo specifičan model
  • Raznovrsne ponude naravno ne nedostaje, a danas izdvajamo neke od brendova u čije se kolekcije isplati zaviriti
  • Vintage dizajni, ekološka i održiva proizvodnja, udobni krojevi koji pristaju svim oblicima tijela samo su neke od karakteristika koje pronalazimo u modelima traperica ovih brendova

Potraga za parom traperica koje nam savršeno pristaju gotovo nikad ne završava, a pogotovo zato što su traperice jedan od odjevnih predmeta koje nosimo na dnevnoj bazi i uklapamo ih u naše kombinacije više od drugih modela hlača. Kako bismo olakšale daljnju potragu za novim trapericama, danas donosimo više i manje poznate brendove koji proizvode neke od najtraženijih modela traperica u modnom svijetu, a vole ih nositi i trendseterice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOTHER (@motherdenim)

Skinny modeli, mrkva kroj, traperice širokih nogavica, visoki, srednji ili niski struk, s poderotinama ili bez te boja trapera sve su razne opcije među kojima pronalazimo onaj idealan model za sebe, koji će nam odlično pristajati, biti udoban te imati bezvremenski dizajn i kvalitetu koji će nam trajati dulje od nekoliko sezona.

Možda vas zanima Crvene hlače su zavladale našim feedom, a domaće influencerice ih sjajno kombiniraju Rubrika Moda Moda

U nastavku na jednom mjestu donosimo brendove čije modele vrijedi isprobati i dodati našoj kolekciji traperica!

Frame

Brend Frame lansiran je 2012., a osnivači su tad za cilj imali stvoriti savršen par skinny traperica. Ponuda brenda odonda se iznimno proširila, a njihove modele inspirirane francuskim stilom obožavaju nositi i zvijezde poput Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid i Karlie Kloss.

 | Autor: Instagram @frame Instagram @frame Foto: Instagram @frame, traperice visokog struka

Good American

Good American brend je stylish traperica koje pristaju svima bez obzira na oblik tijela, a iza njega stoji jedna od sestara Kardashian, Khloe, uz suosnivačicu Emmu Grede. Inkluzivni i visokokvalitetni dizajni traperica dostupni su u širokom rasponu veličina i modela, a brend u ponudi ima i druge odjevne komade.

brendovi traperica | Autor: Instagram @goodamerican Instagram @goodamerican Foto: Instagram @goodamerican

Mother Denim

Estetika Mother Denima inspirirana je opuštenim kalifornijskim stilom iz 70-ih, s ležernim modelima traperica koje možemo nositi u raznim prilikama. Brend iz Los Angelesa proširio je svoju ponudu i izvan traperica, s komadima koji će se odlično slagati s traperom, ali i u drugim kombinacijama.

brendovi traperica | Autor: Instagram @motherdenim Instagram @motherdenim Foto: Instagram @motherdenim

Paige Denim

Još jedan brend iz Los Angelesa, Paige Denim, postoji više od dva desetljeća, a njegova osnivačica Paige Adams-Geller bivši je model koja se odlučila okušati i u dizajnu. Odlični modeli traperica ovog brenda poznati su po udobnosti zbog rastezljivog materijala koji ujedno lijepo oblikuje i pruža potporu.

brendovi traperica | Autor: Instagram @paige Instagram @paige Foto: Instagram @paige

Agolde

Za one koji su u potrazi za savršenim vintage parom traperice, Agolde je odličan izbor. Brend pronalazi inspiraciju u kultnim vintage dizajnima traperica te ih modernizira i dodaje im suvremeniji izgled, kako bi stvorio doista svestrane modele. Agolde je poznat po posvećenosti detaljima, kao i po udobnosti, a veliku pozornost  posvećuju i ekološki osviještenoj proizvodnji.

brendovi traperica | Autor: Instagram @agolde Instagram @agolde Foto: Instagram @agolde

Levi's

Jedan od najpoznatijih brendova traperica, s kultnim modelima koje nose i hollywoodske zvijezde i pripadnice kraljevskih obitelji, Levi's ima bogatu modnu povijest izgrađenu na modelima poput 501 i 725. Cjenovno prilično pristupačne i dugotrajne visoke kvalitete, Levi's traperice i danas su jedan od najtraženijih modela.

brendovi traperica | Autor: Instagram @levis Instagram @levis Foto: Instagram @levis

7 For All Mankind

7 For All Mankind kalifornijski je brend lansiran 2000., koji je u prvi plan stavio luksuzan traper. Pažnja posvećena detaljima spojena s cool dizajnima stvorila je modele od kvalitetnih materijala koji savršeno pristaju i naglašavaju figuru.

traperice | Autor: Instagram @7forallmankind Instagram @7forallmankind Foto: Instagram @7forallmankind, svijetle traperice

A.P.C.

Iako danas nude i mnoštvo drugih odjevnih predmeta u raznim kategorijama, pariški brend A.P.C. je u modnom svijetu prvo prepoznat zahvaljujući klasičnim trapericama, s fokusom na neupadljive, svakodnevne dizajne koji odišu ležernom elegancijom i nikad ne izlaze iz mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.P.C. (@apc_paris)

Citizens of Humanity

Svaki par traperica brenda Citizens of Humanity provjerava 40 stručnjaka kako bi se osigurao najviši standard trapera, a njihov tim pretražuje razne vintage izvore u potrazi za inspiracijom kako bi stvorili moderne verzije klasičnih modela. 

brendovi traperica | Autor: Instagram @citizensofhumanity Instagram @citizensofhumanity Foto: Instagram @citizensofhumanity

Boyish

I ovaj brend u svojem djelovanju koristi razne načine prilikom proizvodnje kako bi se što manje štetno utjecalo na okoliš, s naglaskom na štednju vode i upotrebu manje štetnih kemikalija. Također, Boyish koristi isključivo reciklirane materijale kako bi stvorili svoje kolekcije inspirirane vintage modelima.

brendovi traperica | Autor: Instagram @boyishjeans Instagram @boyishjeans Foto: Instagram @boyishjeans

ulična moda Možda vas zanima Prolaznica je tako dobro u svoju kombinaciju uklopila model cipela koji će zavladati u proljeće! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @7forallmankind

Komentari 0