Life&style

Tamagotchi se vraća u modernom izdanju - i dalje je gladan, a imat ćemo putovanja, vjenčanja i obitelj

  • Malena virtualna igračka čiji "život" ovisi o brizi vlasnika osvojila je mnoga srca 90-ih godina
  • Tamagotchi se uz modernu tehnologiju ponovo vraća, a možemo ga i online naručiti i mi
  • Igračkica je zadržala nostalgične elemente iz 90-ih, ali ima i brojne novitete koje možeš saznati u nastavku

Generacije koje su svoje djetinjstvo provele u 90-im godinama vjerojatno instantno mogu prizvati ushićenje koje je u njihove male živote unijela do tada neviđena igračkica - Tamagotchi. ''Život'' tog malog virtualnog kućnog ljubimca koji je mogao stati u džep u potpunosti je ovisio o brizi njegovog vlasnika. U svijetu igračaka bio je to pravi novitet!

Možda vas zanima Ove igračke iz 90-ih sada vrijede hrpu novaca, pogledaj krije li se neko blago i u tvojoj ostavi Rubrika Life&style Life&style

No, sada se Tamagotchi vraća pod imenom ''Tamagotchi On Wonder Garden'', a japanski proizvođači novim vlasnicima obećavaju razne novitete. Igračkica će od 26. srpnja biti dostupna na sjevernoameričkom tržištu, a online predbilježbe za kupnju od prošlog tjedna mogu se ostvariti na Targetu, Walmartu, GameStopu, a možemo ga po cijeni od 59,99 američkih dolara naručiti i mi preko Amazona. 

 | Autor: Amazon Amazon

Ažurirana igračkica koja će zadržati simpatičnost iz 90-ih moći će se pohvaliti naprednijom tehnologijom. Vlasnici će uživati u kvalitetnijoj grafici, a uređaj će se moći povezati s mobilnom aplikacijom

Za razliku od izvornog Tamagotchija, novog ćeš moći prošetati i izvan svog doma, prirediti mu proslavu uz raznobojne balone i veselu glazbu pa čak ga i odvesti na izlete. Osim toga, moguća će biti i vjenčanja, ali i dobivanje potomaka koji će nastavljati obiteljsko stablo. 

Kako bi se omogućio rast i neometan rast i razvoj ove igračkice bit će omogućeno i ostavljanje Tamagotchija na dnevnom čuvanju u hotelu. 

Uz ove promjene, Tamagotchi će zadržati prepoznatljive i pomalo nostalgične elemente iz 90-ih godina

Da bi tvoj kućni ljubimac stasao u odraslog potrebno je održavati razinu njegove gladi, sreće ili zabave iznad određenih pragova. On će glasno i jasno upozoravati kada mu je potrebna pažnja, a čak kad je i zaslon isključen na to će te upozoriti zvukovima koje će biti nemoguće ignorirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si cuidabas uno igual... #SiempreSerásJoven 🤩💥 . . #tamagotchi #remember #millenials #90s

A post shared by Siempre Serás Joven (@siempreserasjoven) on

Igračaka je još uvijek analogna, a wi-fi ti neće biti neophodan jer se i ne moraš spojiti na svoju mobilnu aplikaciju.

Tamagotchi je osvojio mnoga srca 90-ih godina, a vjerujemo kako će i u novom stoljeću pridobiti naklonost mnogih

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0