Life&style

Tako tužno... Od bajkovitog vjenčanja do nasilja u obitelji Vukojević

  • Nogometaš Ognjen Vukojević priveden je zbog prijetnji svojoj supruzi Andreji
  • Određene su mu mjere opreza  udaljenje iz doma i zabrana pristupa supruzi bliže od 200 metara
  • Vjenčali su se u listopadu 2016. i nedugo zatim dobili sinčića 

Današnji slučaj zabrane prilaska nogometašu Ognjenu Vukojeviću supruzi Andreji Vukojević pokazuje sav užas obiteljskog nasilja koje se u ovu njihovu mladu obitelj uvuklo velikom brzinom - nogometaš i bivša misica, sada direktorica marketinga u Hrvatskoj pošti, vjenčali su se u listopadu 2016. godine, prije nepune četiri godine. 
 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Nekadašnji hrvatski reprezentativac danas je zbog prijetnji svojoj supruzi Andreji dovezen na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, a nakon što je dao iskaz pustili su ga da se brani sa slobode, piše 24sata. Istim novinama nogometašev odvjetnik Nikola Mandić potvrdio je da su njegovom klijentu određene mjere opreza - udaljenje iz doma i mjera zabrane pristupa supruzi bliže od 200 metara.
Danas svi mediji prenose vijesti o nasilju u obitelji Vukojević i tužno je gledati kako se neke bajke tako pretvore u noćne more. 

Možda vas zanima Obiteljsko nasilje u vrijeme pandemije: život ide dalje. Ma kakav bio Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Andreja, bivša makenkeka i  bivši nogometni reprezentativac iz Bjelovara, vezu su započeli 2008. godine dok je nogometaš još igrao za Dinamo Kijev. Ondje su i započeli zajednički život. No dvije godine kasnije par je prekinuo, ali su se ipak pomirili i 2016. vjenčali te dva mjeseca kasnije dobili sina Luku. 
Njihovu prvu godišnjicu braka vrlo je emotivno obilježila Andreja na svom Facebook profilu, ali sreća koju je poželjela sebi i suprugu tom prilikom, nažalost, očito je bila kratkog vijeka. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

 

Možda vas zanima U Hrvatskoj na jednu prijavu nasilja u obitelji dolazi čak 10 neprijavljenih slučajeva Rubrika Život Život
Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0