Life&style

Tajna vitke linije: Kolinda otkrila što točno jede, što izbjegava te podijelila zdrave recepte

  • Kolinda Grabar-Kitarović svoj godišnji odmor provodi na Brijunima gdje uživa u spravljanju zdravih i ukusnih delicija
  • Predsjednica je svoju liniju stesala mediteranskom prehranom i aktivnim načinom života
  • Za Gloriju je otkrila što točno jede te podijelila par zdravih recepata

Kako piše Gloria, Kolinda Grabar-Kitarović svoj godišnji odmor provodi u vojnom objektu Peneda na Brijunima, nekadašnjoj militariziranoj zoni gdje je za Gloriju otkrila kako izgledaju njezini opušteni trenuci provedeni u japankama i sportskoj odjeći pripremajući zdrave i ukusne delicije, a podijelila je i par zdravih recepata.

Možda vas zanima Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto Rubrika Life&style Life&style

Otkako pozornost plijeni vitkom linijom, mnogi misle da je to zato što rijetko kuha i ništa ne jede, ali za Gloriju je predsjednica rekla kako je to daleko od istine i kako nikad ne bi mogla biti na dijeti koja uključuje post:

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL "Zbog obveza ne smijem biti gladna jer u suprotnom mozak ne funkcionira kako treba. Priznajem, prije sam se znala tješiti hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma. No danas sam ponosna jer ponovno stanem u maskirne hlače koje sam kupila prije deset godina u SAD-u. Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj prehrani".

Možda vas zanima Otkrivamo ti 10 zdravih i slasnih ponoćnih zalogaja od kojih se nećeš udebljati Rubrika Life&style Life&style

Dodala je da pije isključivo vodu, uglavnom iz slavine, izbjegava kavu zbog kofeina i crno vino zbog intolerancije na histamin. Od masnoća koristi domaće maslinovo ulje i malo maslaca, a u hladnjaku uvijek ima mnogo voća i povrća, pogotovo avokada. Uz to, gotovo je u potpunosti izbacila šećer te ne jede bijeli kruh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

U vojnički opremljenoj kuhinji u koju je prije tri godine uoči prvog boravka donijela nove tanjure, pribor za jelo te male kućanske aparate, za ekipu Glorije je pripremila ukusne specijalitete - salatu od kvinoje, piletine i avokada, juhu od mrkve i rajčice te "lažnu" pašticadu. 

Možda vas zanima Ova hrana te dokazano čini ljepšom! Evo kako je jesti da bi postigla najbolji učinak Rubrika Life&style Life&style

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0