Life&style
skulpturalne svijeće

Svijeće kao umjetnost: Remek djela od voska koja su previše lijepa da ih pustimo da izgore

  • Zanimljiva dekoracija i posebni ukrasi efektan su način uređenja svakog prostora
  • Svijeće su jednostavni i praktični predmeti kojima možemo ukrasiti svoj dom, a uz njihov miris, važan nam je i dizajn
  • Skulpturalne svijeće odišu elegancijom, a za neke od njih nam je stvarno žao da ih gledamo kako se tope

Iako je primarna funkcija svijeća nekad bila osvjetljenje, u današnje vrijeme svijeće uglavnom koristimo kao ukrasne i mirisne dodatke našem domu. Ponekad se izrađivanje svijeća diže na novu razinu i sve češće viđamo prava mala umjetnička djela od voska.

Nakon što su skulpturalne svijeće u obliku ljudskog tijela osvojile društvene mreže, sad i drugi oblici skulpturalnih svijeća zasluženo dobivaju na popularnosti. Skulpturalne svijeće predivan su dodatak svakom prostoru, a njihov jedinstven dizajn će te oduševiti. Danas smo izdvojili nekoliko brendova prekrasnih skultpturalnih svijeća kojima ćeš odmah poželjeti ukrasiti svoj dom!

skulpturalne svijeće | Autor: @sculptos_com @sculptos_com skulpturalne svijeće Sculptos

Jedan takav brend predivnih skulpturalnih svijeća je i Sculptos, mlade umjetnica Poline Friedberg. Dizajni njenih svijeća elegantni su i inovativni te će se odlično uklopiti u sva uređenja prostora.

Geometrijski oblici i linije koji se isprepliću te uske svijeće u obliku stupova samo su neki od modela iz ponude brenda Sculptos koji su inspirirano tekstilima, putovanjima, apstraktnom geomterijom, avanturama, arhitekturom, modom, namještajem i prirodom. Svaka od ovih svijeća odvest će te na predivno mirisno putovanje.

skulpturalne svijeće | Autor: @sculptos_com @sculptos_com Skulpturalne svijeće Sculptos

Cvjećarnica Samonikla Možda vas zanima Najljepše cvijeće Instagrama: Na ovim hrvatskim profilima pronašli smo predivne i originalne bukete Rubrika Life&style Life&style

skulpturalne svijeće | Autor: @sculptos_com @sculptos_com skulpturalne svijeće Sculptos

Skulpturalne svijeće efektan su dodatak svakom životnom prostoru

Skulpturalne svijeće predivan su ukras kojim možeš lijepo upotpuniti svoj prostor te ukrasiti noćni ormarić, stolić za kavu ili police za knjige. Skulpturalna svijeća dat će poseban ugođaj tvom domu te donijeti toplinu i svjetlost.

skulpturalne svijeće | Autor: areaware.com areaware.com Skulpturalne svijeće Areaware

Uvinute poput užeta, inspirirane arhitekturom ili antičkim skulpturama, svaki dizajn skulpturalne svijeće je upečatljiv i zadivljujuć. Svaka skulpturalna svijeća pravo je remek djelo neobičnog i kreativnog izgleda koje će lijepo ukrasiti tvoj dom.

skulpturalne svijeće | Autor: farfetch.com farfetch.com Skulpturalne svijeće Lex Pott

skulpturalne svijeće | Autor: areaware.com areaware.com Skulpturalne svijeće Areaware

Uz mnoštvo neutralnih nijansi, skulpturalne svijeće dolaze i u živopisnim nijansama, koje onda možeš kombinirati na bezbroj načina. Miješanje jarkih i pastelnih boja ili pak grupiranjem po nijansama, izbor je na tebi, a mogućnosti beskonačne!

skulpturalne svijeće | Autor: carldurkow.com carldurkow.com Skulpturalne svijeće Carl Durkow

Možda vas zanima Citronela svijeće - zašto su nezaobilazan detalj za terase ljeti Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: @sculptos_com

Komentari 0