Life&style

Svijeća koja miriše na francuske kroasane svaki put je rasprodana u 15 minuta! Evo zašto...

  • Ima li boljeg načina da u svoj dom uneseš toplinu od lijepe mirisne svijeće? 
  • Nakon napornog dana nema ništa ljepše nego doći u dom ispunjem predivnim mirisima, a miris svježe pečenog francuskog kroasana nekima zvuči božanstveno
  • Overose "Croissant" mirisna svijeća toliko je popularna da se svaki put rasproda u 15 minuta, a koja je tajna ovih mirisa pročitaj u nastavku

Ima li ičeg ljepšeg nego se probuditi u mirisima ili doći kući u mirišljavi dom? Svijeće su cjelogodišnja blagodat za tvoj dom - paljenjem samo jedne pretvraš svoj prostor u oazu neodoljivog mirisa. Paljenje svijeće jedan je od najbržih načina transformiranja prostorije. Miris svijeće koji biraš gotovo ti trenutno može pomoći da se osjećaš opušteno, romantično ili sanjivo. Ovisno o raspoloženju koje želiš pobuditi, svijeća ti može pomoći u stvaranju gotovo svake atmosfere. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Isprobat ćemo! S pomoću ovih 5 savjeta će mirisne svijeće trajati puno duže Rubrika Life&style Life&style

Bez obzira razmišljaš li o ugodnim mirisima proljeća, tražiš poklon za svog dečka/muža, želiš ugoditi svojoj mami s malo aromaterapije ili se nadaš da ćeš pronaći miris koji će ti pomoći da se opustiš nakon dugog dana - povratak kući u umirujući mirisni dom čini sve lakšim. Od svijeća u ukrasnim teglicama za višekratnu upotrebu, preko luksuznih svijeća s jakim, dugotrajnim mirisima sigurno već znaš koja je tvoja omiljena svijeća. Sada ti predstavljamo jednu koju ćeš obožavati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli OVEROSE (@overose)


Četrnaest mirisnih svijeća u kolekciji stvoreno je da izazove onu vrstu emocija koju je teško pretočiti u riječi, a prije svega da pojačaju iskustvo boravka kod kuće. Overose mirisne svijeće izrađene su od najfinijeg dostupnog voska i aromata. 

Možda vas zanima Mirjana Mikulec ima novu liniju za dom - tu su ručnici, mirisne svijeće i posteljina Rubrika Life&style Life&style

Jedna iz kolekcije Overose svijeća prodala se svaki put u 15 minuta! Pitaš se zašto? Naziv će ti sve reći. Croissant mirisna svijeća kao da je stvorena kako bi zamijenila onih deset minuta dodatnog sna ujutro. 

Opis mirisa:  Što čini savršeni kroasan? Veličanstveno zlatno prhko lisnato tijesto koje miriše jednako ukusno kao i sam okus kroasana. Vrhunski maslac za uživanje u raskošnoj mekoći kroasana, jedan zalogaj i topi se u ustima. Aroma svježe pečenih kroasana iz pariške pekarnice na uglu male ulice u blizini rijeke Seine.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Jer miris ove svijeće je upravo to, što je proizvođač Overose i potvrdio: "Miris svijeće Croissant se stopostotno podudara s aromom toplog francuskog kroasana, koji je upravo izvađen iz pećnice. Osjećaj je kao da ste zatvoreni u pekarnici i nemate izbora nego počastiti se svim pekarskim delicijama!"

WOW! Ikea se udružila s Byredom i izbacila divnu kolekciju mirisnih svijeća

Ova svijeća toliko je brzo rasprodana da proizvođači ne stignu naručiti dovoljno zaliha te mole za strpljenje: 

"Pozdrav svima! Croissant smo dodali na zalihe ranije danas i u roku od 15 minuta prodali smo cijelu zalihu. Ovo je bilo puno, puno brže nego što se očekivalo i već smo utrostručili količinu u usporedbi s prvom dostavom. Apsolutno razumijemo vašu frustraciju. Uskoro počinjemo proizvoditi veće količine. Puno vam hvala na strpljenju i podršci. Za dva tjedna opet krećemo!" Svoju Croissant svijeću možeš naručiti ovdje.

 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0