Life&style

Svibanjski Hush Hush market savršen je spoj mode i umjetnosti te idealna proljetna inspiracija

  • Popularni sajam HUSH HUSH market uskoro će se održati 11. put zaredom, 6. i 7. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti
  • Novo izdanje sajma okupit će dosad najveći broj izlagača, čak njih četrdesetak, koji će posjetiteljima predstaviti odjeću i modne dodatke za muškarce i žene, dodatke i dekoracije za dom, nakit i razne druge rukotvorine
  • Od odjeće i modnih dodataka za muškarce i žene, dodataka i dekoracija za dom do nakita i raznih drugih rukotvorina, ovdje će svatko uvijek pronaći nešto za sebe ili drage osobe

Zagrebački HUSH HUSH market tradicionalno se održava već nekoliko godina, redovito kroz svoj izložbeno-prodajni koncept predstavljajući brojne domaće kreativce, umjetnike i dizajnere. Od odjeće i modnih dodataka za muškarce i žene, dodataka i dekoracija za dom do nakita i raznih drugih rukotvorina, ovdje će svatko uvijek pronaći nešto za sebe ili drage osobe, a 11. HUSH HUSH po redu okupio je dosad najveći broj izlagača, čak njih četrdesetak. 

 | Autor: HUSH HUSH Market HUSH HUSH Market

 | Autor: HUSH HUSH Market HUSH HUSH Market

Sajam će se 6. i 7. svibnja održati u Muzeju suvremene umjetnosti, još jednom nudeći zaljubljenicima u modu, dizajn i umjetnost priliku da upoznaju naše ponajbolje dizajnere i umjetnike, osvježe svoju garderobu kakvim zanimljivim komadom dojeće ili modnim dodatkom ili pak pronađu savršen i originalan poklon za dragu osobu.

 | Autor: HUSH HUSH Market HUSH HUSH Market

 | Autor: Instagram @hushhushmarket Instagram @hushhushmarket

Odjeću i modne dodatke ponudit će, između ostalih, brendovi ANTS T-SHIRTS, DNK, Sitolab, Simone Design, Frajerica Hancrafted Jewelry, Marmelo, Drop Co., AVI by IvaKarla, Iva Kuzmanović Atelier, TOrBA bags, Morana Krklec te Mirio Design, brend nakita koji je spoj tradicionalne tehnike heklanja i suvremenih motiva i u kojem je konac zamijenjen srebrenom žicom, a motivi su izvedeni poludragim kamenjem te brend Shika iza kojeg stoji mlada kreatorica Klara koja ukrašava odjeću svojim ilustracijama.

Možda vas zanima 'Naše malo misto' na šalicama i tanjurima: Najšarmantnije kolekcije keramike inspirirane Dalmacijom Rubrika Life&style Life&style

Svoj rad na ovom sajmu po prvi put predstavlja i Ivana Radić, akademska slikarica i dugogodišnja scenografkinja u Lutkarskom kazalištu, sa svojim brendom Džaaks u čijoj se ponudi mogu pronaći zanimljive torbe i modni dodaci. 

 | Autor: Instagram @dzaaks Instagram @dzaaks

Prvi put će se posjetiteljima predstaviti Lidija Skočibušić, modna dizajnerica s višegodišnjim iskustvom u struci te osnivačica i dizajnerica brenda Petar by Lidija Skočibušić, koja koristi tkanine prirodnog podrijetla te u manjoj mjeri visokokvalitetne inovativne materijale umjetnog podrijetla, njegujući filozofiju spore mode. U njezinom je radu objedinjena filozofija i estetika pojednostavljivanja i svođenja na pravilne geometrijske oblike, slaganja dijelova odjevnog predmeta po principu origamija te intervencija na površini  postojeće tkanine, kao i kombiniranja istih s tradicionalnim načinom konstrukcije odjeće.

Novost u ponudi je i brend 'Earth Wind Desire' sa svojim Aromatherapy setovima inspiriranima jadranskim vjetrovima i izrađenima od ostataka drvenih konstrukcija saune, unikatnim lampama i skulpturama izrađenima od recikliranog drveta pronađenog u prirodi.

 | Autor: Instagram @earthwindesire Instagram @earthwindesire

Na svoje će doći i ljubitelji prirodne kozmetike i to zahvaljujući ponudi brenda 'omoTOUCH' koji u formulacijama koristi vrhunske prirodne sirovine kojima je laboratorijskim procesima potencirana njihova učinkovitost i svrsishodnost, ujedno njegujući holistički koncept ljepote uz sinergiju prirodne kozmetike i vježbi lica.

Možda vas zanima Slatka čudesa od sapuna: Domaći brend radi divne sapune koji izgledaju poput prekrasnih kolačića Rubrika Life&style Life&style

Naći će se tu i brend Green Sunday nastao s ciljem da što više ljudi približi prirodi i biljkama. Spoj betona i biljaka, kažu, čini savršen estetski kontrast uz koji svaki prostor može postati zelena oaza, a u ponudi brenda mogu se pronaći razni funkcionalni betonski dekori poput vaza, zdjela, podložaka i svjećnjaka.

 | Autor: Instagram @green.sunday.pots Instagram @green.sunday.pots

Bug in my Home predstavit će proizvode koji zadržavaju sirovu ljepotu drveta, oblikovane dugogodišnjim arhitektonskim iskustvom; PlantAnt svoje cvjetne aranžmane i instalacije te zidove od mahovine i biljaka, a Doti&Dali Ceramics keramičke rukotvorine  koje izrađuju tata Dalibor i kći Dorotea.

 | Autor: Instagram @hushhushmarket Instagram @hushhushmarket

One najmlađe oduševit će ponuda brendova kao što su 'Kištra by Vavra' koja donosi ručno izrađene igračke koje odlikuje svrsishodan dizajn koji pomaže pri usavršavanju fine motorike i razvoju kreativnih vještina svakog djeteta; Happy Benedikt koji, osim igračaka, nudi i razne detalje za dječje sobe, odjeću za novorođenčad, opremu za vrtićko razdoblje i još puno veselih i pažljivo kreiranih proizvoda za one najmlađe te brend Art Design by Tamara koji osvaja srca mnogih svojim ručno rađenim igračkama, dekoracijama za dječje sobe i ostalim proizvodima za djecu.

 | Autor: Instagram @artdesignbytamara Instagram @artdesignbytamara

 

 

Photo: HUSH HUSH Market

Komentari 0