Life&style

Svatko ima svoju sretnu boju, kaže numerologija. Možda svoju već odavno obožavaš, a da ni ne znaš zašto...

  • Naravno da imaš sretan broj, određen je datumom tvog rođenja, oko toga se i vrti numerologija, ali jesi li znala da je i tvoja sretna boja unaprijed već određena? 
  • Numerologija i boje su povezane, a tvoja urođena boja puno otkriva i o tvom karakteru
  • Sve što ti treba je saznati svoju sretnu boju - možda je to boja koju već i obožavaš, a da ni ne znaš koje sile te prema njoj vode...

„Teorija o sretnoj boji“ kombinira numerologiju, proučavanje brojeva i njihov energetski utjecaj na život s idejom da boja može imati značajan utjecaj na tvoj život i tvoju budućnost. Kako bi saznala svoj prirođeni broj, morat ćeš zbrojiti brojeve svog datuma rođenja i svesti ih na jednu znamenku. Na primjer, ako si rođena 10. ožujka 1992. (10/03/1992), moraš izvesti sljedeću jednadžbu: 1+0+0+3+1+9+9+2= 25. Nakon toga ćeš dobiveni broj pretvoriti u jednoznamenkasti broj i zbrojiti ih: 2+5= 7. Dakle, tvoj broj je 7. 

Koja je tvoja sretna boja prema numerologiji?

Broj 1: Budući da je to prva znamenka numerologije, pripisuju joj se aspekti kao što su vodstvo, ambicija i individualnost. Međutim, također je povezana sa strašću i ljubavlju. Boja s kojom se povezuje je crvena.

 | Autor: Instagram @negin_mirsalehi Instagram @negin_mirsalehi

Broj 2: Odgovara kreativnim ljudima koji vole novo te isprobavati različite stvari. U ovom slučaju njihova je sretna boja prema numerologiji narančasta.

Broj 3: Ovaj broj imaju empatični i vrlo optimistični ljudi koji, unatoč preprekama, znaju kako ostati smireni. Oni su poput zrake svjetlosti jer uvijek imaju nešto na umu za rješavanje problema; zbog toga je njihova boja žuta.

Broj 4: Vitalnost koju prenosiš svijetu nema premca. Stalno tražiš navike koje ćeš primijeniti u svakodnevnom životu i koje će biti održivije. U osnovi si ekološki prihvatljiva prema numerologiji i tvoje je sretna boja, naravno, zelena.

Žene koje magično privlače muškarce Možda vas zanima Koji su aduti žena ova 3 horoskopska znaka koji ih čine magično privlačnima Miss7 Horoskop

Broj 5: Ako je ljudima s brojem pet nešto jasno, to je da su emocionalna stabilnost i mentalno zdravlje na prvom mjestu. Stoga je boja koja najviše odašilje mir u vrijeme krize i zbunjenosti plava.

Broj 6: Nedostatak kontrole nad onim što govore jedna je od njihovih najvećih mana. Oni s brojem šest su prirodno eksplozivni ljudi. Kako bi spriječili da ih njihov karakter uvali u nevolje, ključno je okružiti se mirnom i neutralnom bojom poput bijele.

 | Autor: Instagram @maysabarros__ Instagram @maysabarros__

Broj 7: Ljubomorna si, ali dobrog srca. Kako bi spriječila da ti nesigurnost uništi samopoštovanje i sreću, pomaže ti ljubičasta boja. Ovaj broj je povezan s duhovnom zaštitom.

Broj 8: Oni sa znamenkom 8 moraju početi štedjeti i prestati nekontrolirano trošiti. Veća samokontrola nad svojim financijama donijet će ti duševni i ekonomski mir. Za otvaranje puteva zlatna boja je najbolja opcija.

Broj 9: Svi s brojem 9 su osjetljivi, puni ljubavi i vrlo empatični ljudi, uvijek spremni pomoći. Međutim, ponekad zaboraviš na sebe. Dakle, ako si dobila ovu znamenku i pitaš se koja je tvoja sretna boja, to je ružičasta! Ova nijansa će ti pomoći da poboljšaš odnos sa samom sobom. 

Možda vas zanima Znaš li koji je najrjeđi horoskopski znak na svijetu, a u kojem je rođeno najviše ljudi? Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @galagonzalez

Komentari 0