Life&style
Stranger Things

Sutra se slavi 'Stranger Things dan': Netflix je objavio raspored događanja za fanove

  • Već petu godinu zaredom, Netflix i brojni fanovi jedne od napopularnijih serija desetljeća, 6. studenoga slave 'Stranger Things Day'
  • To je dan kada je Will Byers (Noah Schnapp) nestao i kada je počela priča u hit seriji o nadnaravnom
  • Pogledaj što nas sve očekuje ove godine…

Ovogodišnji će događaj odati počast obožavateljima znanstvenofantastične horor serije 'Stranger Things' mnoštvom online i offline aktivacija, kino projekcijama, ekskluzivnim najavama i sadržajem, besplatnim poklonima i mnoštvom zabavnih iznenađenja.

Prodaje se Creel House iz serije Stranger Things Možda vas zanima Prodaje se ukleta kuća iz hit serije 'Stranger Things', evo kako unutra izgleda u stvarnosti Rubrika Life&style Life&style

Kina diljem Sjeverne Amerike ugostit će projekcije četvrte sezone serije 'Stranger Things', a svaka projekcija ugostit će trivijalnosti, darove i druga iznenađenja za superfanove. Gradovi domaćini ovih događaja brojne gradove diljem SAD-a. 

Stranger Things Day | Autor: Netflix Netflix Stranger Things Day

Ipak, za fanove iz cijelog svijeta Netflix je na svim digitalnim platformama pripremio brojna iznenađenja. Uoči 'Stranger Things' dana objavili su i službeni raspored događanja na digitalnim platformama ali nisu previše toga otkrili. Naime, pustili su fanove da pokušaju dokučiti o čemu se radi, a većinu toga ipak čuvaju kao iznenađenje. 

Raspored događanja za 'Stranger Things Day' 2022. 

• Početak - 12:00 

• Nove fotografije 001 – 8:00 ujutro 

• Pripremi se za igre - 10:00 

• Roblox Watch Party - 11:00 

• Nove fotografije 002 - 12:00 

• Slušalice uključene - 13:00 

• Superfan Trivia s posebnim gostom - 14:00 

• Vrijeme prodaje - 15:00 

• Super tajna, budi tamo - 16:00 

• Četvrta sezona, projekcije tijekom dana

 | Autor: Netflix Netflix

Premda nije kristalno jasno i do kraja dfinirano što sve točno fanovi 'Stranger Thingsa' mogu očekivati, Netflix kaže da će biti „vijesti i debija iz cijelog svemira Stranger Thingsa; od igara do prodaje novih proizvoda do nikada prije viđenih fotografija i iznenađenja o nadolazećoj sezoni“. 

Roblox Watch Party započet će u 11 sati po pacifičkom vremenu, a Netflix će na Robloxu poželjeti dobrodošlicu obožavateljima u svijet Stranger Thingsa. U tom svijetu će obožavatelji moći gledati prvu epizodu serije Stranger Thingsa i „biti interaktivni s Hawkinsovim svijetom kao nikad prije“.

Također će biti zabave i ekskluzivnih artikala u trgovinama sa Stranger Things Experience stvarima u Los Angelesu, Atlanti i Londonu te u službenim trgovinama Stranger Things u Dallasu, Miamiju i Parizu. Na kraju, bit će nove robe u Walmartu, Targetu, Amazonu, Zara Kids, Carrefouru, Lushu i Primarku, kao i u službenoj online trgovini Netflixa, QVC+ i drugih.

Tijekom dana bit će vijesti i premijera iz cijelog svemira Stranger Thingsa, od igara do novih prodajnih mjesta do dosad neviđenih fotografija i iznenađujućih otkrića o nadolazećoj sezoni. Obožavatelji mogu to pratiti na računima društvenih medija Stranger Things na Twitteru @Stranger Things, Instagramu @StrangerThingsTV i Facebooku @StrangerThingsTV.

U međuvremenu, u Stranger Things Experiences i službenim trgovinama obožavatelji u Sjedinjenim Državama i Londonu mogu kupiti ekskluzivnu robu, kušati nove ponude hrane i pića temeljene na seriji, sudjelovati u besplatnim darivanjima i čekati zabavna iznenađenja. 

 | Autor: Netflix Netflix

U čast Stranger Things dana, popularna serija će se udružiti s raznim brandovima za prodaju ekskluzivne robe, kao što su Eggo, FUNKO, Vans, Disguise costumes i drugi. To uključuje i partnerstvo s Fanaticsom za fizičke i digitalne kolekcionarske predmete, kao i Balmain i Moon Boot, koji su razvili vrhunske modne kolekcije.

Službena trgovina Netflixa također slavi cijeli Stranger Things tjedan, s ograničenim izdanjem kolekcionarskih kartica Zero Cool i ekskluzivnim dizajnom umjetnika Butchera Billyja i Kylea Lamberta.

Official Stranger Things Store također obećava najnovije i najbolje kada je u pitanju 'Stranger oprema'. Ove trgovine će se pojaviti u Dallasu, Miamiju i Parizu. U međuvremenu, obožavatelji mogu uživati u Stranger Things Experience u Atlanti i Londonu.

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima 7 najboljih filmova i serija koji nam stižu na Netflix u studenome Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0