Life&style

7 najboljih filmova i serija koji nam stižu na Netflix u studenome

  • U mjesecu u kojem će dani biti značajno kraći, Netflix se potrudio počastiti nas s dovoljno fantastičnih naslova
  • Studeni donosi nove epizode nekih provjereno briljantnih serija poput 'Krune', 'Dead to Me' ili 'Manifesta' koji dobiva svoju posljednju sezonu
  • Ipak, čini nam se da je najviše onih koji nestrpljivo iščekuju novu seriju 'Wednesday' u režiji Tima Burtona koja izgleda odlično

Dani možda jesu sve kraći, ali je zato watch lista onoga što želimo gledati sve dulja. Na putu do nove titule najbolje streaming platforme, Netflix donosi još jedan mjesec pretrpan fantastičnim naslovima. Uz neke nove naslove koje javnost već mjesecima željno iščekuje, tu su i nove sezone nekih starijih, provjereno briljantnih serija poput 'Krune', 'Dead to Me' ili 'Manifesta' koji dobiva svoju posljednju sezonu nakon što ju je NBC otkazao prošle godine. 

'Wednesday'

Brojni obožavatelji već posljednjih godinu dana pričaju o novoj spinoff seriji omiljene im franšize obitelji Addams. Nakon dugo čekanja, 'Wednesday' napokon stiže na Netflix 23. studenog, ravno iz radionice genijalnog Tima Burtona, a ova nova serija bavit će se likom super zanimljive Wednesday Addams. U glavnoj je ulozi Jenna Ortega, a serija prati Wednesday dok pokušava ovladati svojim sposobnostima i riješiti usput neke misterije. Svih osam epizoda serije emitirat će se istog dana pa će je svi koji je nestrpljivo iščekuju moći progutati u jednom dahu!

Možda vas zanima Na Netflix stiže '1899': Njemačka horor serija autora kultnog 'Darka' koju mnogi nestrpljivo iščekuju Rubrika Life&style Life&style

'Ubojita Sally'

Svakog mjeseca Netflix nam servira nekoliko fantastičnih true crime naslova, bilo da je riječ o ograničenoj seriji, dokumentarcu ili dokumentarnoj seriji, a svi obožavatelji žanra ponovno će doći na svoje zahvaljujući ovoj dokumentarnoj seriji od tri epizode koje će se premijerno prikazati 2. studenog i baviti se neobičnim slučajem ubojstva u koje je upleten par bodybuildera.

'1899'

'1899' je potpuno nova Netflixova originalna serija koja na najpoznatiju streaming platformu stiže 17. studenog. Serija koja se sastoji od osam epizoda koje će sve biti premijerno prikazane na isti datum, dramska je priča protkana misterijom koja prati imigrante koji putuju sa starog na novi kontinent i koji se susreću s noćnom morom o drugom brodu koji pluta otvorenim morem. Planove o novom životu na novom mjestu ugrožava ovaj tajanstveni brod, a putnici žele saznati kakve se tajne na njemu kriju.

'Kruna'

Čim su se pojavile vijesti o smrti voljene engleske kraljice Elizabete II, hvaljena serija 'Kruna' doživjela je porast gledanosti, a svi novi obožavatelji serije, srećom nisu morali predugo čekati na nove epizode jer peta sezona serije stiže na Netflix 9. studenoga. Serija čija je prva sezona objavljena još 2016. godine do sada je osvojila 21 Emmy, a prati vladavinu kraljice Elizabete II i događaje koji su oblikovali britansku povijest. Peta sezona usredotočuje se na život kraljevske obitelji tijekom 90-ih, a što između ostaloga uključuje i princezu Dianu koju u novoj sezoni glumi Elizabeth Debicki.

'Blockbuster'

Ne znamo je li u pitanju nova omiljena humoristična serija, no znamo da Netlfix sve nade polaže u ovaj naslov. Prva sezona sadržavat će deset epizoda koje će se premijerno prikazati na Netflixu 3. studenog, a radnja serije je smještena u posljednju videoteku koja je preživjela u Americi. Randall Park, Melissa Fumero, Madeleine Arthur, Tyler Alvarez, J.B. Smoove, Kamai Fairburn i Olga Merediz dolaze u ulogama glavnih djelatnika videoteke Blockbuster i ako je suditi prema traileru, serija bi vrlo lako mogla postati jedna od najpopularnijih.

'Lov na ubojitog medicinskog tehničara'

Svi kojima se svidio Netflixov film 'Dobra sestra' o Charlieju Cullenu kojeg glumi Eddie Redmayne, inače ljubaznom medicinskom  bratu iz New Jerseyja koji se pokazao kao jedan od najgorih serijskih ubojica u zemlji, trebali bi dati šansu ovom dokumentarcu o pravom psihopatu koji barem ako je suditi prema traileru izgleda odlično.

Možda vas zanima Izabrali smo najbolje 'strašne' filmove i serije koji dolaze na Netflix uoči Halloweena Rubrika Life&style Life&style

'Božić s tobom'

Ne znamo jesmo li jedini koji nisu mogli vjerovati svojim očima, ali Freddie Prinze Jr. se vraća i to čime drugim nego romantičnom komedijom o potrošenoj pop zvijezdi koja pristaje upoznati obožavateljicu iz malog grada gdje pronalazi inspiraciju za hit blagdansku pjesmu, ali i priliku za pravu ljubav. Sladunjav, romantičan, predvidljiv i baš onakav kakav božićni film i treba biti!

Photo: Netflix

Komentari 0