Life&style

Na Netflix stiže '1899': Njemačka horor serija autora kultnog 'Darka' koju mnogi nestrpljivo iščekuju

  • '1899' je njemačka misteriozna horor serija o kojoj se već duže vremena šuška među ljubiteljima horora 
  • To nije ni čudo, pošto su kreatori serije radili na kultnoj seriji 'Dark'
  • Otkrit ćemo ti sve što smo saznali i seriji 

Seriju '1899' stvorili su Jantje Friese i Baran bo Odar, koji su se proslavili znanstveno-fantastičnom serijom 'Dark' i tehno-triler filmu 'Who Am I'. Obzirom da sada izdaju novi potencijalni hit, pod zastavom produkcijske kuće Dark Ways, fanovi očekuju mnogo od serije koja uskoro dolazi na Netflix.

Možda vas zanima Konačno je izašao trailer za petu sezonu 'Krune', Elizabeth Debicki izgleda savršeno kao princeza Diana Rubrika Life&style Life&style

Predprodukcija serije službeno je započela u studenom 2020. godine, dok je snimanje službeno započelo u svibnju 2021. u okolici Berlina. Također se snimalo u Londonu, a snimanje serije završilo je u studenom 2021. godine. 

Datum izdavanja serije '1899'

Očekivalo se da će serija biti premijerno prikazana 2021. godine, ali se suočila s kašnjenjima, a početkom 2022. potvrđeno je da serija dolazi na Netflix u jesen ili zimu 2022. Sada je sve spremno - '1899' stiže na platformu 17. studenoga. 

Serija će imati ukupno osam epizoda od kojih naslov prve epizode nosi naziv 'Brod'. Sve epizode ove misteriozne serije trajat će po 60 minuta. Bit će višejezična, s likovima iz cijelog svijeta koji će govoriti svojim materinjim jezicima.

Glumačka postava serije '1899' 

U seriji glumi višejezični glumački ansambl, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se brojni jezici uklopiti u dinamiku serije.

Paneuropska glumačka postava je sljedećem sastavu: Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume i Anton Lesser.

 | Autor: Netflix Netflix

Teaser za seriju '1899'

Tvorci serije objavili su teaser za seriju u lipnju 2022. godine, a prati skupinu europskih migranata koji na parobrodu napuštaju London kako bi započeli novi život u New Yorku u Sjedinjenim Državama. Međutim, kada naiđu na još jedan migrantski brod koji pluta otvorenim morem, njihovo putovanje poprimi neočekivani obrat. Ono što pronađu na brodu pretvorit će njihov odlazak u obećanu zemlju u zagonetku nalik noćnoj mori, povezujući prošlost svakog putnika kroz mrežu tajni…

Možda vas zanima 'Kafić Uzdravlje' slavi 40 godina od prve epizode, evo gdje su danas glumci legendarne serije Rubrika Stars Stars
Photo: Netflix

Komentari 0