Life&style
Stvoren je šešir i hladnjak u jednom! Napokon možeš rashladiti piće dok se sunčaš na plaži

Stvoren je šešir koji se može pretvoriti u hladnjak! Napokon možeš rashladiti piće i na plaži

  • Ako se pitaš kako zadržati svježinu pića koje uživaš ispijati dok se sunčaš na plaži - imamo fantastično rješenje!
  • Šešir i hladnjak u jednom! Da, dobro si pročitala i to postoji
  • Vjerujemo kako će ova inovacija naići na more oduševljenja

Kada smo saznali da je dizajnerica Andrea Iyamah surađivala s markom alkohola Plume & Petal kako bi stvorila šešir koji se može pretvoriti u hladnjak, nismo mogli vjerovati! Ideja je toliko briljantna i savršena za rashladiti ljetne sparne dane.

"Željeli smo učiniti nešto jedinstveno i drugačije, te smo osmislili novi pogled na ljetne dodatke - kapu koja ima moć rashlađivanja. Uz to smo ljubiteljima mode diljem svijeta dali dodatak dva u jedan, koji je savršen slučaj za ohladiti ljetne koktele iz konzerve", kazala je Iyamah za Instyle.

Stvoren je "alat" za mršavljenje koji sprječava da otvoriš usta više od dva centimetra

Ne iznenađuje da je ovakav šešir prvi ove vrste i prava inovacija - nešto na što je dizajnerica, koja je poznata po kupaćim kostimima, posebno ponosna.

"Iako je koncept bio nekonvencionalan za razliku od svega što sam ikad prije radila, bila je to nevjerojatna prilika za stvaranje nečeg novog istovremeno modernog i funkcionalnog na tržištu", kazala je Iyamah.

čaša za vino Možda vas zanima Naopaka čaša za vino: Idealan poklon za one koji žele uživati u vinu na potpuno neobičan način Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

"Šešir ima odvojivi vodootporni umetak, stoga kad završiš s pićem, jednostavno možeš ukloniti umetak i ponovno nositi šešir!", dodala je.

Ako razmišljaš o nabavci ovog simpatičnog izuma koji se prodaje po cijeni od 850 kuna, možeš ga naručiti na reserbar.com.

Kakav izum! Krevet napunjen vodom koji hladi pravi je spas za tvog ljubimca u vrućim ljetnim danima Možda vas zanima Zgodan izum! Krevet napunjen vodom koji hladi pravi je spas za tvog ljubimca u vrućim danima Rubrika Life&style Life&style

Možda vas zanima Ludo, postoji držač čaše za vino i ne moraš je ispuštati dok se tuširaš ili šminkaš Rubrika Life&style Life&style

Iyamahini su prekrasni dizajni viđeni na mnogim poznatim osobama, od Michelle Obama do Kate Hudson i Halle Berry, a dizajnerica je otkrila i na koji će ona način stilizirati ovaj jedinstveni komad.

 "Ono što volim kod ovog šešira je to što je zaista svestran! Može se uklopiti u ležernu kombinaciju s majicom i trapericama, a pristaje čak na nešto elegantnije. Jednostavno ga možeš upariti s neutralnom paletom kako bi svom ansamblu dodala boju i svježinu, ili se potpuno uskladila s drugim šarenim ljetnim komadima za kupanje i odmor (ne boj se miješati uzorke!)."

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0