Life&style
čaša za vino

Naopaka čaša za vino: Idealan poklon za one koji žele uživati u vinu na potpuno neobičan način

  • Ova optička iluzija maštovita je koliko i smiješna, a ujedno je i sjajan poklon
  • U ovu naopaku čašu za vino stane čak 365 ml tvog omiljenog vina
  • Ne, nisi popila koju čašicu previše, doista čašu vidiš naopako

Ova optička iluzija nasmijala nas je koliko i iznenadila. Naime, možeš piti svoje omiljeno vino  iz čudesne iluzije. Nije tajna kako se od vina može pomutiti vid, no u ovom slučaju to i nije potrebno. Ovo je uistinu naopaka čaša za vino. Sigurni smo da bi te svi u čudu gledali vidjevši da piješ iz ovakve čaše.

 | Autor: PR/Firebox PR/Firebox Vinska čaša

Ova posebna čaša za vino će umjesto tebe drugima diskretno otkriti jesi li danas raspoložena ili ne

Ova čaša savršena je za započinjanje razgovora na zabavama, a u nju stane 375 ml tvojeg omiljenog vina. Tradicionalni vrh ove vinske čaše je je zapečaćen dok je dno otvoreno. Ova izuzetna optička varka zajamčeno će gostima na večeri na prvu napraviti hrpu upitnika iznad glave, a na kraju ćete se svi dobro nasmijati fori. I uživati ispijajući vino naopako. 

via GIPHY

Možda vas zanima Evo se događa kad piješ vino koje je predugo otvoreno i može li ti to ikako naškoditi Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Firebox PR/Firebox Naopaka čaša za vino

Ovaj zadivljujući i atraktivni komad stakla prilično je veći od uobičajene čaše za vino - s prostorom za pola butelje vina! To je svakako dobra vijest!

Inače, ova luda čaša može se naručiti s brojnih poznatih stranica kao što su Amazon, ali trenutačno najpovoljnije smo vidjeli na stranici DrinkStuff po cijeni od 9 funti, što je oko 80 kuna.

Možda vas zanima Vino s porukom "Mrzim te!": Morat ćeš čitati između redaka da bi uistinu shvatila o čemu se radi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 7kami7

    Ko se prolije?? Frendica se prolije?? Kaj je tekuća? Uuuu gramatika hrvatskoga jezika to je jako komplicirano! Ko vas plaća kad ni naslov ne znate napisati ?? Bila neka veza ??
  • manfred

    haha da gori se pije hahahaha ludo