Life&style
Kakav izum! Krevet napunjen vodom koji hladi pravi je spas za tvog ljubimca u vrućim ljetnim danima

Zgodan izum! Krevet napunjen vodom koji hladi pravi je spas za tvog ljubimca u vrućim danima

  • Izraz "pasje vrućine" najbolje govori koliko psi uistinu teško podnose visoke ljetne temperature
  • Ljeti jednostavno obožavaju provoditi dane rashlađujući se na pločicama, a držanje debelog hlada njihova je glavna misija
  • No, ako nisi znala postoji idealno rješenje kako svom četveronožnom prijatelju umanjiti vruće muke - krevet napunjen vodom koji hladi!

Ovaj briljantan izum ne samo da će hladiti tvog psa, već je i udoban krevet napunjen vodom! Kada je napunjen vodom, prilično je težak i nema šanse da klizi po glatkim površinama pa je izvrstan za unutarnju upotrebu na kuhinjskim pločicama ili vani na travi. Navlaka od najlona ili vinila mekana je, a voda se ravnomjerno raspoređuje po podlozi tako da se psi mogu udobno smjestiti.

Prednost je i što daje 'mekan i spužvast' osjećaj prilagođavajući se težini i obliku psa poput terapeutskog madraca. Samo pazi da nokti tvog psa budu kratko ošišani jer ako voli kopati i poravnavati prije nego što legne - krevet bi se mogao pokidati!

I psi trebaju uživati u ljetovanju! Evo kakve im luftiće možeš nabaviti (a u odgovarajućoj veličini i za sebe)

Da bi ga postavila, trebaš skinuti čep s izljeva na dnu, napuniti ga preporučenom količinom vode, vratiti čep, a zatim namjestiti zračni ventil jastučića. Kada se stavi u hlad, voda ostaje na temperaturi okoliša, održavajući krevet hladnijim od psa. Krevet je namijenjen za upotrebu na temperaturama ispod 35 stupnjeva. Naravno, ako putuješ s ovom prostirkom, morat ćeš ispustiti vodu kako bi bila lakša i prenosivija. 

Ljubitelji mačaka su pametniji, a ljubitelji pasa sretniji Možda vas zanima Ljubitelji mačaka su pametniji, a ljubitelji pasa sretniji, tvrdi najnovije istraživanje Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Navlaka od najlona ili vinila mekana je, a voda se ravnomjerno raspoređuje po podlozi tako da se psi mogu udobno smjestiti. dajući spužvast osjećaj i poprimajući oblik psa poput terapeutskog madraca.

Insider je testirao pet najpopularnijih rashladnih jastučića za pse usred toplinskog vala, kazavši: "Bili smo skeptični da rashladni jastučići neće napraviti veliku razliku, ali veterinarka Krista Miller, poznata kao Dope Black Vet na YouTubeu, naglasila je korisnost ovih prostirki. "Mislim da bi prostirke za hlađenje mogle puno pomoći kućnim ljubimcima uslijed ekstremnih ljetnih temperatura, osobito nakon igre i sjedenja u dvorištu, pa čak i na plaži", objasnila je.

Priušti svom psiću kraljevski tretman: Kraljica je za ljubitelje pasa lansirala kolekciju psećih igračaka i dodataka Možda vas zanima Britanska kraljica, velika ljubiteljica pasa, lansirala je kraljevsku kolekciju za pse Rubrika Life&style Life&style

No, trebala bi nadzirati svog psa prvih nekoliko puta kada ih koristi jer su prostirke napunjene vodom ili netoksičnim gelom koji apsorbira toplinu. Miller je naglasila opasnost konzumiranja sadržaja gela koji može uzrokovati gastrointestinalne smetnje i druge probleme. Također, ako misliš da se prostirka za hlađenje može koristiti na izravnoj sunčevoj svjetlosti, to bi moglo poremetiti njezine funkcije - stoga je najbolje moguće rješenje smjestiti ju u duboki hlad.

Zašto pitbullovi ne mogu dobro plivati i druge stvari koje trebaš znati prije nego što svog psa odvedeš u vodu

"Moji psi ulaze i odmah leže na hladan pod od pločica. Kad sam položila prostirku, češće su je birali umjesto hladnih pločica", otkrila je Christy Caplan iz Insidera. Cijene kreveta se kreću od 150 kuna do 400 kuna, ovisno o veličini, dimenzijama i vrsti tkanine.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0