Life&style
Priušti svom psiću kraljevski tretman: Kraljica je za ljubitelje pasa lansirala kolekciju psećih igračaka i dodataka

Britanska kraljica, velika ljubiteljica pasa, lansirala je kraljevsku kolekciju za pse

  • Kraljica Elizabeta II. obožava pse, a u velške korgije zaljubila se još kao djevojčica
  • Bila je shrvana kad se nakon duge borbe s rakom nezinog voljenog Willowa odlučila na eutanaziju kako bi mu skratila muke
  • Potaknuta ljubavlju prema četveronožnim prijateljima, blagoslovila je izdavanje linije opreme za pse, od marama i ogrlica do kaputića i kreveta jer kraljevski tretman zaslužuju svi, ne samo dvorski psi!

Svi znaju koliko kraljica obožava pse, posebice velške korgije, male pse s velikim karakterom, a neki ih još nazivaju kraljevskim psima velikoga srca. Ako s kraljicom dijeliš ljubav prema četveronožnom najboljem prijatelju pripremi se da potrošiš čitavu plaću na kraljičinu liniju dodataka za kućne ljubimce. Linija uključuje mašnice, jastučiće, dekice i pokrivače za kućne ljubimce i još mnogo toga, a dostupna je za kupnju bilo gdje u svijetu putem internetske trgovine Royal Collection Trust.

Ovo je 12 najodanijih pasmina pasa na svijetu - sve bi dali za svog čovjeka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Growlmama (@growlmama)

Ljubitelji mačaka su pametniji, a ljubitelji pasa sretniji, tvrdi najnovije istraživanje

"S ljubavlju smo uredili veličanstvene poklone za naše dlakave prijatelje; od pozlaćenih zdjela za pse i šarmantnih psećih bandana, do graviranih, kožnih ogrlica i dodataka od tartana nadahnutih Hunting Stewart tartanom, livrejom  koja se nosi na palačama Holyroodhouse u Edinburghu, u Škotskoj. Naš izbor poslastica zasigurno će razveseliti naše pseće pratitelje širom svijeta", piše Royal Collection Trust u službenom opisu.

Možda vas zanima Otkrile ste nam čiji dodir najviše volite, odgovori su nas raznježili Rubrika Beauty Beauty

Pogledaj proizvode iz kraljevske kolekcije i priušti svom psu pravi kraljevski tretman i ne obaziri se na rozu i crvenu boju, linije nude i "boje za dečke" što se možeš uvjeriti na njihovoj stranici.:

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent S lijeva na desno: bandana za pse (90 kuna); ogrlica (300 kuna); posudica za hranu (220 kuna)

 | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent S lijeva na desno: kaput za kućne ljubimce (260 kuna); jastuk (350 kuna); igračka u obliku kosti (175 kuna)

Photo: Royal Collection

Komentari 0