Life&style

Što šoping navike govore o tvom karakteru

Tko bi to pomislio? Tvoje navike pri kupovini mogu doista reći štošta o tvojoj osobnosti. Isprobale smo i oduševile se!

Jesi li se ikada pitala zašto ideš pet puta tjedno u kupovinu, a tvoje prijateljice samo jednom? Tko vjeruje da to ovisi o slobodnom vremenu i financijama, vara se! To objašnjavaju ova tri šoping tipa ljudi. 

1. Vjeverica 

Prvi tip na našem popisu ujedno je i „najrazumniji“. Dakle, ti planiraš veliku kupovinu za vikend, a obaviš je preko tjedna u nekoliko navrata. Pri tome paziš na cijene. Da, čak sakupljaš i pregledavaš sve letke i kataloge koje nađeš u poštanskom sandučiću, a dodatno se informiraš o akcijama i na internetu. Štedljiva si i ne rasipaš novac bez valjanog razloga. Ponekad bi ipak bilo dobro da se malo opustiš i priuštiš taj (pre)reskupi avokado! 

via GIPHY

Možda vas zanima Šoping: tko je tvoja idealna partnerica u zločinu? Rubrika Life&style Life&style

2. Pokroviteljica 

Za tebe su prijatelji na prvom mjestu, često s njima izlaziš i okreneš rado koju rundu. Tvoj ritma kupovine je također takav – planiranje je riječ koja se ne nalazi u tvom rječniku – uživaš u životu iz dana u dan. Na putu kući iz izlaska često si kupiš novu torbicu ili neku stvar koja ti uopće ne treba.

via GIPHY

Možda vas zanima Znam nadmudriti prodavače i šopingirati za manje! Rubrika Moda Moda

3. Shooping kraljica

Ti si apsolutna shooping kraljica i ove koje se mogu vidjeti na televiziji nisu ti ni do koljena. Za novi IT – komad sve ćeš napraviti, pa si čak i uskratiti živežne namirnice kako bi si kupila nove cipele. Osim toga, često naručuješ stvari preko interneta iz inozemstva. Radije sjediš za računalom i pretražuješ online-shopove, nego da obavljaš kućanske poslove. Ali, Bogu hvala, tvoj manijakalni poriv za kupovinom jenjavat će s godinama… 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0