Life&style

Šoping: tko je tvoja idealna partnerica u zločinu?

Postoji jedna stvar koja frendice još dublje povezuje. To je želja koja u nama stalno tinja, a kad s vremena na vrijeme eksplodira, moramo je hitno ugasiti. Ime tog neobuzdanog poriva je – želja za kupovinom!

Naše oduševljenje kupovinom često ne prelazi na onu ili onoga tko nas satima prati u našim turama po trgovinama, pomaže nam nositi vrećice te mora dati svoje mišljenje o svakom komadu odjeće koji nam upadne u oko. Takozvana shopping-partnerica (ili partner), mora imati određene kvalitete i sposobnosti. Otkrit ćemo ti koje su to. 

Dobar stil 

Svojim frendicama slijepo vjeruješ i pri kupovini se uvijek oslanjaš na njihov savjet? Zvuči slatko, ali donosi sa sobom veliki rizik! Znaš i sama da se ukusi razlikuju. Ako imaš shopping-partnericu koja ima modni stil poput tvojeg, vrijedna je zlata! Ta će ti osoba uvijek reći što ti doista dobro stoji, tvoj će outfit učiniti još boljim te će ti pomoći da svoj modni potencijal iskoristiš do maksimuma. Osim toga, možete zajedno investirati u neke komade odjeće, mijenjati se te uštedjeti znatnu količinu novca. 

 | Autor: miss miss

Izdržljivost 

Dobra tura po trgovinama može nekoga u lošoj formi ostaviti bez daha. To su metri i metri trgovina u kojima moramo pregledati svaki milimetar ponude kako bismo pronašle idealne komade odjeće, obuće & Co. Dakle, nije loše da se idealna shopping-parnterica bavi nekim sportom. Je li doista veliki gušt proći 90 trgovina u jednom danu? To je već potpitanje o kojem bi se dalo raspravljati… 

Prijateljstvo 

S osobom s kojom ćeš satima lutati po trgovinama moraš se dobro slagati. Želimo komplimente poput: „To ti savršeno stoji, kao da je za tebe rađeno“, kad isprobamo nešto što nam se jako sviđa. Važno je da možemo s drugom osobom podijeliti entuzijazam za vrijeme kupovine, a to možemo jedino ako ta osoba također voli shoppingirati. I ono što je najvažnije u svemu: želimo se dobro zabaviti – a to obično najbolje ide u društvu s dobrom prijateljicom ili prijateljem… 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0