Life&style

Što si prvo ugledala na ovoj slici? To će ti otkriti na koji način se zaljubljuješ

  • Kako naš um reagira kad mu osjetilo vida ponudi previše informacija odjednom može itekako otkriti neke osobine naše ličnosti i neke aspekte toga kakvi smo

  • Nemoj previše razmišljati, baci pogled na sliku i dopusti da tvoj mozak odabere

  • Što si prvo vidjela na slici, koji je prvi lik koji ti je pao na pamet?

Što nas razlikuje od ostatka životinjskog svijeta? Naše izuzetne kognitivne sposobnosti - pamet - i određena kombinacija karakternih osobina koje su samo naše. Nama je dovoljna tek neka neznatna informacija s kojom možemo analizirati, raščlaniti i riješiti kompleksne probleme kad nam se ispriječe na putu.

No, to ne znači da su ljudska bića savršena. Ponekad, bez obzira koliko bio sposoban naš mozak, zna nam se dogoditi da nas preplavi prevelik broj informacija odjednom da bi naše osjetilo, recimo vid, funkcioniralo savršeno. Ponekad ne možemo sve to odjednom obujmiti i shvatiti.

To kako naš um reagira kad mu osjetilo vida ponudi previše informacija odjednom može itekako otkriti neke osobine naše ličnosti i neke aspekte toga kakvi smo, koje možda bez toga ne bismo shvatili. Možda to izgleda kao pretjerivanje, suluda postavka da to što vidimo na slici na neki način omogućuje da spoznamo neke skrivene aspekte svoje ličnosti. No, nije tako.

Kad naš um ne može doseći definitivan odgovor, on bira što želi vidjeti i taj čin biranja otkriva naša jedinstvena svojstva.

Ovaj test otkriva kako se ponašaš i što otkrivaš o sebi kad se zaljubljuješ.

Nemoj previše razmišljati, baci pogled na sliku i dopusti da tvoj mozak odabere što je prvo prihvatio od onoga što su mu komunicirale oči.

Što si prvo vidjela na slici, koji je prvi lik koji ti je pao na pamet? To će ti otkriti kako se zaljubljuješ...

 | Autor: miss7 miss7

1. Lice muškarca u profilu

Ako si prvo ugledala apstraktni crtež starca u profilu, nemoj se uplašiti - to nipošto ne znači da ćeš se zaljubiti u starca. To znači da si ti jedna od onih osoba koje nikad ne gube 'širu sliku', koje uvijek razaberu šumu među stablima. Pogotovo tu širu sliku vidiš kad je riječ o ljubavi, seksu i vezama.

Površno možda odaješ dojam da si ti netko koga je lako oboriti s nogu. No, iako možda 'padaš' na velike, romantične geste, istina je da bi te lakše osvojio onaj tko bi se potrudio i uložio svoje vrijeme i energiju koju zahtijeva prava ljubav. A isto tako ti si spremna sve to i uzvratiti.

U ovoj priči nije važno koliko imaš godina. Ti si naučila da je ljubav puno više od buketa ruža, soneta, znaš da je ljubav građenje zajedničkog života i to i tražiš od dugotrajne, sretne romantične veze.

Možda vas zanima Kažu da su tri minute potrebne da bi se na fotografiji pronašao psić. Možeš li i za manje? Rubrika Life&style Life&style

2. Muškarac na konju

Ako si prvo ugledala muškarca na konju, žao nam je, ali neće se u tebe zaljubiti kauboj, niti ti u njega. No, to može značiti da je u ljubavi tvoje srce teško pripitomiti, čak i kad povjeruješ da si konačno našla muškarca svojih snova.

Ne poručujemo ti da si ti zapravo preljubnica, nego ti želimo otkriti da tvoje srce i duša uživaju u pažnji gotovo kraljevske, trubadurske posvećenosti, i to na svakodnevnom nivou. Da si se rodila u vrijeme kralja Artura i njegove Genoveve, nevjerojatno bi se dobro uklopila i uživala što se muškarci u dvobojima bore za tvoju čast. Tu se radi o stvarnog, trajnoj, ponekad opasnoj ili fatalnoj ljubavi!

Ti si jedna od onih žena koje uvijek preko ramena svojeg frajera promatraju ima li još nešto na vidiku, hoće li se možda odnekud ipak pojaviti tvoj muškarac iz snova. No, pripazi, mogla bi izgubiti odličnog frajera kojeg već imaš i tek kasnije shvatiti da ti je muškarac života bio pred očima i da si ga pustila da ode. A on je samo čekao da ga primijetiš i prihvatiš do kraja!

Možda vas zanima Mnogi su pali na ovom iskušenju, a možeš li ti pronaći leoparda na ovoj fotografiji? Rubrika Life&style Life&style

3. Djevojka koja leži pokraj rijeke

Ako si na slici prvo uočila djevojku koja leži pokrivena pokraj rijeke, to ne znači da si se predala i izgubila svaku vjeru da će se pojaviti prava ljubav za tebe.

To znači da si jednom u svojoj prošlosti bila jako povrijeđena u ljubavi. I to baš zato što si sprema tako brzo i lako nekome pokloniti svoje srce pa si s vremenom postala sve opreznija i zatvorenija.

Svatko je u svojem ljubavnom životu ponekad iskusio odbacivanje ili čak slomljeno srce, no to ne znači da jednom - kad ti je suđeno - nećeš pronaći pravu osobu za ljubav. Tvoj je najveći problem što ne možeš više samu sebe uvjeriti da se prava ljubav koja traje zauvijek može pronaći.

Nikad nemoj odustati od te svoje najvažnije potrage. Ti si osoba koja osjeća prekid snažnije od drugih, upravo zato što ljubav osjećaš intenzivnije od drugih. Kad ti nekoga zavoliš, to je poput dara i to moraš zauvijek zapamtiti.

Nemoj odustati sve dok ne naletiš na muškarca koji shvaća koliko je sretan što te ima.

Možda vas zanima Možeš li pronaći djevojku na fotografiji? Gotovo nitko je ne može vidjeti! Rubrika Life&style Life&style

4. Kameni svod iznad rijeke

Ako si na slici prvo ugledala neku vrstu kamenog prijelaza preko nabujale rijeke, nemoj se uplašiti što uopće u prvom trenutku nisi razabrala ljudski lik. Ne, nisi ti izolirana. Ti imaš divlje srce pravog sanjara i tebe je jako teško ukrotiti.

Beskrajno ti se sviđa ideja zaljubljivanja. Vjerojatno ti je zaljubljivanje dosada uspjelo najmanje nekoliko puta. No, na koncu ti se ipak učinilo da nitko ne traži ženu sa srcem za pustolovine, tako jedinstven neukrotiv duh. No, to nipošto ne znači da bi trebala očekivati ili pristati na to da kroz život ideš sama.

Na svom putovanju kroz život, na tim avanturama koje će slijediti jedna drugu, drži otvorene oči za onoga tko jednako kao ti uživa u svemu opasnom i suludom što nam se svima događa u životu. Kad nekome daš svoje srce, to ne znači da si ga izgubila. To znači da ćeš iskusiti dva puta više predivnih stvari nego što si ikad sanjala da je moguće.

 

Photo: miss7

Komentari 0