Life&style
Matthew Perry prekinuo je zaruke

Što se događa s Matthewom Perryjem? Mnoge je zabrinuo iznenadni prekid zaruka s 22 godine mlađom Molly

  • Izgleda kako stvari baš ne stoje najbolje za Matthewa Perryja
  • Nakon što su se fanovi zabrinuli zbog njegovog izgleda i ponašanja tijekom nedavnog intervjua, zvijezda Prijatelja ponovo je iznenadila svojim postupcima
  • Naime, 52-godišnji glumac iznenada je prekinuo zaruke sa 22 godine mlađom menadžericom Molly Hurwitz

Glumac Matthew Perry iznenada je prekinuo zaruke sa 22 godine mlađom književnom menadžericom Molly Hurwitz. Da je njihova veza došla kraju, 52-godišnja zvijezda Prijatelja potvrdila je za časopis People. 

''Stvari ponekad jednostavno ne uspiju, a ovo je jedna o njih. Želim Molly sve najbolje', izjavio je Matthew. 

'Prijatelji' ponovo na okupu Možda vas zanima Jennifer Aniston pokazala 'Prijatelje' na setu, ali fanove su šokirali izgled i ponašanje Matthewa Perryja Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Prije nego što su svoju vezu i službeno potvrdili na Instagramu Matthewa iI Molly paparazzi su fotografirali u prisnom druženju na terasi restorana u studenome 2019. Zajedno su i proveli božićne blagdane u njegovome stanu u Los Angelesu vrijednome 35 milijuna dolara, a Molly je tada podijelila zajedničku fotografiju uz koju je Matthewa nazvala dečkom. Nevolje su počele u svibnju 2020. godine kada je par objavio raskid, no naposljetku su se pomirili i objavili zaruke u studenome iste godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @its4molly

Za glumčevo stanje prilično su zabrinuti i fanovi koji su nakon prikazivanja promotivnog intervjua uoči emitiranja specijala 'Prijatelji: Ponovno zajedno'. primijetili da Matthew ne izgleda baš najbolje. 

Da ti se zavrti: kolike su bile plaće "Prijatelja", a koliko su dobili povodom novog okupljanja?

‘’Ne mogu vjerovati kako Matthew izgleda…ozbiljno mi slama srce’’, ‘’Boli me kada vidim Matthewa Perryja ovakvog, izgleda odsutan, zagledao se u prazninu i nerazgovijetno govori’’, ‘’Ne volim što to moram reći, ali sam tužna sam i vrlo se bojim za Matthew Perryja’’, neki su od komentara na Twitteru. 

Izvor blizak Perryju za ‘The Sun’ otkrio je kako je glumčev nejasan izgovor posljedica hitnog zahvata na zubu koji je izveden samo nekoliko sati prije snimanja spornog intervjua koji je Matthew uz svoje kolege iz serije ‘Prijatelji’ dao časopisu People. Također, navodi se i kako je Matthew trijezan i da njegovo neobično ponašanje nije posljedica konzumiranja alkohola. 

Ross i Rachel su bili par i u stvarnom životu! Vezu su napokon priznali, a evo i što je pošlo po krivu

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu te je  imao je problema s alkoholizmom od kojeg se pokušao izliječiti u nekoliko navrata. Njegovi fanovi se nadaju kako je razdoblje ovisnosti o porocima iza njega

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    propao je