Life&style
Moderna obitelj

Što glumci iz popularne serije Moderna obitelj' rade danas? Neki su sasvim nestali

  • Serija 'Moderna obitelj' oduševljava brojne fanove više od desetljeća, čak i nakon što se prestala snimati
  • Otada je prošlo skoro tri godine, a neke od popularnih glumaca viđamo u drugim projektima, a neki kao da su nestali s lica zemlje
  • Evo uvida u to što je glumačka ekipa radila od završetka serije 2020. godine

'Moderna obitelj', popularni obiteljski sitcom, premijerno je prikazan u rujnu 2009. godine kao serija koja prati živote triju različitih obitelji koje sve povezuje otac, Jay Pritchett. Serija je emitirana u 11 sezona u razdoblju od 11 godina, a snimanje je završilo u travnju 2020. godine. Tijekom prikazivanja serija je osvojila 22 Emmyja, a bila je jako hvaljena zbog svoje sposobnosti da uhvati stvarni život dotičući se tema izazvanih raznolikošću likova te obiteljskom dinamikom. 

Možda vas zanima Bili su zaboravljeni pa se vratili: 2022. je godina renesanse nekih glumačkih imena Rubrika Life&style Life&style

Ali, što radi glumačka ekipa otkako se serija ne snima? S obzirom na to da je prošlo skoro tri godine od završetka serije, evo pregleda što glumci 'Moderne obitelji' rade privatno i profesionalno.

Julie Bowen (Claire Dunphy), voditeljica podcasta

Julie Bowen preuzela je ulogu Claire Dunphy, Philove supruge i majke Haley, Alex i Lukea. Otkako je serija završila, Julie je igrala u filmovima 'Mixtape' (2021.) i 'The Fallout' (2021.). Također bi trebala glumiti u nadolazećem filmu u 2023., 'Prom Pact' na Disneyju+.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Bowen (@itsjuliebowen)

Osim što glumi, Julie također vodi podcast s Chadom Sandersom pod nazivom 'Quitters Podcast', gdje pozivaju goste da razgovaraju o stvarima koje su ostavili za sobom kako bi krenuli naprijed. Nedavno je intervjuirala kolegicu iz 'Moderne obitelji' Ariel Winter o njezinoj odluci da se preseli iz LA-a u kako bi se odmaknula od lika s kojim je odrasla na TV-u.

Ty Burrell (Phil Dunphy) završava emisiju u kojoj je glumio drugu figuru oca

Ty Burrell glumio je Phila Dunphyja, šaljivog muža Claire i oca Alexa, Haley i Lukea. Nakon što je 'Moderna obitelj' završila, Ty je dao glas u animiranoj seriji 'Duncanville', gdje je ponovno glumio oca, Duncana, dok putuje kroz svijet mašte koji je stvorio. Treća sezona 'Duncanvillea' bila je kraj serije jer ju je Fox otkazao 2022., pa Ty čeka nove uloge. Jedva čekamo vidjeti gdje će se pojaviti!

Ariel Winter (Alex Dunphy) pobjegla je iz Hollywooda

Ariel Winter glumila je u 'Modernoj obitelji' kao Alex Dunphy, srednje dijete Claire i Phila koju karakterizira njezin intelekt i uspješna akademska karijera. Ariel je nedavno progovorila o problemima s kojima se susrela kao mlada glumica u Hollywoodu, zbog kojih se odselila iz Hollywooda i neko vrijeme živjela daleko od svjetala reflektora. Svakome je teško odrastati i iskusiti tjelesne promjene, ali posebno je teško nekome tko odrasta pred očima javnosti. Ariel se prisjetila najgoreg trenutka u 'Modernoj obitelji' kad je dobila aparatić za zube, jer je u to vrijeme prolazila kroz mnogo toga. Sada radi na sebi i svom mentalnom zdravlju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Sarah Hyland (Haley Dunphy) udala se za zvijezdu 

Sarah Hyland glumila je Haley Dunphy, lakomislenu sestru Alex i Lukea u seriji. Sarah je nedavno imala ulogu u filmu 'My Fake Boyfriend', kao i u TV seriji 'Pitch Perfect: Bumper in Berlin'.

Njezin osobni život također se odnedavno promijenio. Ove godine se udala za Wellsa Adamsa iz franšize 'Neženje'. Zabavno je bilo što je Wells upitao Julie Bowen, Sarinu televizijsku mamu, za dopuštenje da oženi Sarah prije nego što su se zaručili. Mnogi članovi glumačke postave 'Moderne obitelji' pojavili su se na vjenčanju, a Sarin kolega Jesse Tyler Ferguson vodio je ceremoniju, zamjenjujući Sarinog TV oca, Tyja Burrella, koji je prvotno trebao biti tamo, ali je bio spriječen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Nolan Gould (Luke Dunphy) smiješe mu se tri serije

Nolan Gould je u seriji glumio Lukea Dunphyja, brata Haley i Alexa. Gould je napravio neke nove korake u svom profesionalnom životu nakon uloge u 'Modernoj obitelji. Glumi u epizodi 'Uvod u anatomiju' 2022. i trebao bi se pojaviti u nekoliko nadolazećih projekata kao što su 'Miranda's Victim', 'Camp' i 'The Nana Project'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nolan Gould (@nolangould)

Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Prichettosvaja Broadway i čeka drugo dijete

Jesse Tyler Ferguson glumio je Mitchella Prichetta, brata Claire Dunphy i supruga Camerona Tuckera u seriji. Od 'Moderne obitelji' Ferguson je sudjelovao u nizu live produkcija, uključujući najnoviju, 'Take Me Out'. Također je nastavio glumiti u drugim projektima poput dokumentarca 'Broadway Rising' (2022) i novog filma 'Cocaine Bear', čije se prikazivanje očekuje 2023. godine. U privatnom životu, Ferguson i njegov suprug, Justin Mikita, dočekali su drugo dijete, Sullivana.

Eric Stonestreet (Cameron Tucker) je na 'Reality TV'

Eric Stonestreet glumio je Camerona (Cam) Tuckera, Mitchellovog supruga u seriji. Od završetka 'Moderne obitelji', Stonestreet se pojavio kao gostujući sudac u 'Američkom supertalentu' i bio domaćin Foxove reality natjecateljske serije 'Domino Masters'.

Ed O'Neill (Jay Pritchett) igrao je vlasnika LA Clippersa u seriji

U 'Modernoj obitelji' je Ed O'Neill igrao Jaya Pritchetta, oca Claire i Mitchella, očuha Mannyja i supruga Glorije, s kojom ima još jednog sina, Joea. Ed je nedavno dobio prvu veliku TV ulogu nakon 'Moderne obitelji', glumeći Donalda Sterlinga u FX seriji o vlasniku Los Angeles Clippersa pod nazivom 'The Sterling Affairs'.

Sofia Vergara (Gloria Pritchett)sutkinja u 'Američkom supertalentu'

Sofia Vergara glumila je Gloriju Delgado Pritchett, ženu Jaya, majku Mannyja i Joea i maćehu Claire i Mitchella. Otkako je 'Moderna obitelj' završila 2020. godine, Vergara je bila jedan od sudaca na 'Američkom supertalentu'. Također se pojavila u brojnim reklamama za razne brendove, a trebala bi se pojaviti i u dolazećoj Netflixovoj seriji 'Griselda', kojoj je također izvršna producentica.

Rico Rodriguez (Manny Delgado) uzeo je stanku od glume

Rico Rodriguez glumio je Mannyja Delgada, sina Glorije i posinka Jaya. Od 'Moderne obitelji' Rodriguez je napravio stanku u svojoj glumačkoj karijeri, premda se na Instagramu još uvijek naziva glumcem. Trenutačno se, međutim, čini da je zadovoljan životom kakvog vodi. 

Aubrey Anderson-Emmons (Lily Tucker-Pritchett) je YouTube i TikTok zvijezda

Aubrey Anderson glumila je Lily Tucker-Pritchett, drsku i smiješnu posvojenu kćer Mitchella i Cama u 'Modernoj obitelji'. Izvorno su ulogu Lily tumačile blizanke Hiller, Ella i Jaden, ali nakon dvije sezone gluma ih je iscrpila. Kao rezultat toga Aubrey Anderson-Emmons dobila je ulogu legendarne Lily.

Osim uloge u 'Modernoj obitelji', Aubrey nije bila previše u središtu pozornosti. 2021. s majkom je vodila YouTube kanal na kojem su recenzirale hranu, ali čini se da je prošle godine prešla na TikTok, gdje njezina stranica danas ima više od milijun pratitelja.

Jeremy Maguire (Joe Pritchett) nastavlja kao dječji glumac

U 'Modernoj obitelji', Jeremy Magurie glumio je Joea Pritchetta, preslatkog sina Jaya i Glorije. Otkako je odrastao na setu 'Moderne obitelji', Jeremy je nastavio karijeru dječjeg glumca. Pojavio se u ponovnom pokrenutoj seriji Turner & Hooch na Disneyju+ 2021. godine, gdje je glumio uz Josha Pecka, i filmu 'The Virgin of Highland Park' 2022. godine. 

Sam u kući Možda vas zanima Prošle su 32 godine od prvog filma 'Sam u kući', evo gdje su danas glavni glumci Rubrika Life&style Life&style
Photo: Sarah Hyland/Instagram

Komentari 0