Life&style

Stiže nam četvrti film o životu Bridget Jones, a sada su poznati detalji radnje

Film "Dnevnik Bridget Jones", kada je premijerno prikazan 2001. godine, bio je sve samo ne još jedna klasična ljubavna komedija. Film je nastao kao adaptacija knjige kolumnistice Helen Fielding, a glavni lik je bila 32-godišnjaka neudata žena koja solo živi u Londonu. Bridget Jones (Renee Zellweger) je imala mnogo "mana", borila se s manjkom samopouzdanja, pokušavala se odreći cigareta, mnogo je pila, a smatrala je i da je debela. Uz sve to, još jedan problem koji ju je mučio su bili i ljubavni odnosi. 

Na prvi pogled "smotana" Bridget se našla u ljubavnom trokutu između dva muškarca, od kojih je jedan bio "zločesti" dečko, Daniel Cleaver (Hugh Grant), a drugi "dobar" tip Mark Darcy (Colin Firth). Bridget i njezin komplicirani život smo pratili tijekom tri filmska nastavka, a sada dolazi četvrti. Iako je film najavljen već u rujnu, sada su poznati novi detalji. 

 | Autor: Blitz Blitz

Iako se do sada samo nagađalo koja će biti radnja filma, sada je konačno poznato. Film će biti inspiriran knjigom "Dnevnik Bridget Jones: luda za dječakom" iz 2013. godine. Ovoga puta upoznajemo svijet 51-godišnje Bridget Jones koja je sada samohrana majke dvoje djece. Ponovno, njezin život je prepun uspona i padova, ali ovoga puta se suočava s problemima modernog svijeta i tehnologije, poput online upoznavanja i spojeva. Podsjetimo, Bridget je ostala samohrana majka poslije tragične smrti Darcyja.

 | Autor: IMDB IMDB Foto: IMDB

Ipak, film će biti malo drugačiji od knjige, otkrila je autorica romana i scenaristica Helen Fielding. Ona je kazala kako će se odmaknuti od određenog dijela izvorne priče jer smatra da je ista bila veoma "seksistička" i kako se takav pogled na žene i njihov život uvelike promijenio. Ipak, Bridget će i 23 godine poslije moriti jednake brige- ljubav, samopouzdanje, kilogrami i alkohol.  

Možda vas zanima Isplati se poslušati Hugha Granta kako pjeva Oompa-Loompa pjesmu, totalno je smiješan Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: IMDB IMDB Foto: IMDB

Prema izvorima iz stranih medija, snimanje će početi u svibnju 2025. godine, a gotovo cijela originalna postava bi se trebala vratiti na set. 'Bilo je malo neizvjesnosti oko toga hoće li se film pokrenuti, ali film dolazi. Renée je uzbuđena što će vratiti Bridget. Toliko obožava taj lik. Očekuje se da će groznica Bridget Jones zahvatiti London ovog proljeća', kazao je izvor za Daily News.

 | Autor: IMDB IMDB Foto: IMDB

Mi jedva čekamo nastavak filma koji bi trebao doći tijekom 2025. godine, a sada kada znamo sve detalje, još smo uzbuđeniji.

Možda vas zanima Evo i prvog naslova za 2024. kojeg s nestrpljenjem iščekujemo: Kate Winslet izgleda briljantno u ulozi političarke Rubrika Life&style Life&style
Photo: Blitz

Komentari 0