Life&style

Isplati se poslušati Hugha Granta kako pjeva Oompa-Loompa pjesmu, totalno je smiješan

  • Izašao je i drugi trailer za film 'Wonka' koji u kina stiže u prosincu 2023.
  • Glumačka ekipa je fenomenalna, a Hugh Grant nas je oborio s nogu kao Oompa-Loompa
  • Timothée Chalamet ima glavnu ulogu, ali naše su oči trenutačno uprte u Huga...

Na Božić će biti šareno, muzikalno i prije svega - čokoladno! Naime, u prosincu 2023. godine Timothée Chalamet plesat će na velikom platnu kao Willy Wonka. Nisi čitala knjigu 'Charlie i tvornica čokolade', ali gledala si neku od ekranizacija i oduvijek se pitala o čemu je zapravo riječ kod neobičnog Willyja Wonke? Kako je Willy Wonka postao najpoznatiji izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu? Sve odgovore pronaći ćeš u prequelu 'Wonka', s Timothéejem Chalametom i brojnim drugim zvijezdama!

O čemu govori fantastični glazbeni film

Mjuzikl 'Wonka' u potpunosti se vrti oko lika Willyja Wonke. Priča priču o čovjeku poznatom iz knjige Rohalda Dahla 'Charlie i tvornica čokolade' i dočarava kako je postao tako neobičan lik.

Film 'How to Have Sex' Možda vas zanima 'How to Have Sex', novi britanski film o prijateljstvu, samospoznaji i pristanku doista vrijedi pogledati Rubrika Life&style Life&style

Willy Wonka je mlad, pun pustolovina i sanjari o kolačima. Želi to unijeti u posao s čokoladom, ali čokoladni kartel ne voli maštovite vrste i slastice od čokolade. Kako onda može uvjeriti svijet da bi svakako trebali probati njegove neobične slastice? S puno šarma, plesa, glazbe i šarenog svijeta mašte punog kaosa i čokolade.

Prvi pogled na fantastični mjuzikl 'Wonka' bio je definitivno je šaren. Prvi tailer pokazuje kako Willy Wonka postaje majstor za čokoladu dok mora svladati nekoliko prepreka. Iznad svega - čokoladni kartel i svoju  ljubav prema sanjarenju.

Želiš pogledati Hugha Granta kako pjeva i pleše? Jer u drugom traileru za 'Wonku' on radi upravo to - i dobivamo puno više uvida u čarobni svijet Willyja Wonke, njegove tvornice čokolade i tvrtke.

Glumačka ekipa

Sama glumačka postava za Willyja Wonku definitivno se može opisati kao zanimljiva. Mnogi se Genea Wildera sjećaju kao ludog Wonke u adaptaciji iz 1971. godine – nažalost, preminuo je 2016. godine. Godine 2005. Tim Burton se okušao u 'Charlieju i tvornici čokolade', a Willyja Wonku glumio je Johnny Depp. Sada Timothée Chalamet ulazi u čokoladne bordo cipele.

Osim Timothéea Chalameta, u filmu 'Wonka' pojavljuju se još brojne zvijezde. Možda je jedna od zvijezda koje najviše iznenađuje Hugh Grant, koji glumi jednog od prvih Oompa-Loompa. Tu su i Rowan Atkinson, Matt Lucas, Mathew Baynton, kao i Ryan Gosling i oskarovka Olivia Colman.

Glumačku postavu također čine Calah Lane, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Jim Carter i (nominirana za Oscara) Sally Hawkins kao majka Willyja Wonke.

Paul King režira ovaj film, a već je poznat po scenariju i režiji dva filma 'Paddington', koji su prema Internetu među najboljim filmovima ovog desetljeća. Što se tiče 'Wonke', zvuči kao da je King želio oponašati uspjeh filma Genea Wildera. „Nisam želio izmišljati nove stvari, jer sam se osjećao kao da je film iz 1971. stvorio te nevjerojatno dosljedne, ikonske izglede“, objasnio je King. „Želio sam da ovaj film bude neka vrsta pratećeg djela uz originalni film. Ako zamislite ljude u tom svijetu 25 godina prije – to je bila moja polazna točka. Na kraju film razvija u tu osobu i tu tvornicu koju vidite u filmu Genea Wildera.“

Kada će 'Wonka' doći u kina?

Snimanje filma 'Wonka' započelo je u jesen 2021. godine i uglavnom se odvijalo u Engleskoj. Prvotno je planiran datum za objavu u ožujku 2023., ali je odgođeno. Trenutačni međunarodni datum prikazivanja filma 'Wonka' u kinima je 15. prosinca 2023. godine.  

 | Autor: Warner Bros Warner Bros Foto: Warner Bros, Wonka

Film 'Are You There God? It’s Me, Margaret' Možda vas zanima Slatka komedija 'Are You There God? It’s Me, Margaret’ najozbiljniji je kandidat za Zlatni globus Rubrika Life&style Life&style
Photo: Promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    opicenjak