Life&style

Stigao je trailer za nastavak serije "Seks i grad". Pogledaj kako izgledaju junakinje 17 godina kasnije

  • Za nastavak serije "Seks i grad'" pod nazivom "I tek tako" stigao je cijeli trailer, a serija će premijerno biti prikazana 9. prosinca
  • U dvominutnom isječku doznajemo nešto više o tome kako je tekao život Carrie, Mirande i Charlotte u 11 godina od drugoga filma "Seks i grad"
  • Prijateljice okružuju i novi prijatelji, uzbudljivi poslovni pothvati i odrasla djeca – ali srećom, Carrieina opsesija cipelama i dalje je nenadmašna

Nakon kratkog teasera koji smo vidjeli ranije u studenom, sada je izašao cijeli trailer za seriju "And Just Like That", koja će premijerno biti prikazana 9. prosinca.

Trailer sadrži nekoliko scena prisjećanja na originalnu seriju, uključujući Carrie Bradshaw (Sarah Jessicu Parker) kako s ljubavlju zuri u ormar pun skupih cipela i snimke glumačke ekipe koja se vraća u naše živote. Osim toga, vidimo i promjene koje su se dogodile u posljednjih 11 godina.

"Što više živim, više shvaćam da je sve moguće ako imaš dobre prijatelje pored sebe", kaže Carrie. "Budućnost je nenapisana, jer smo svi u različitim fazama života."

Možda vas zanima SJ Parker o izgledu i godinama: "Znam kako izgledam, muškarac nikad ne bi dobio ovako ružne komentare!" Rubrika Stars Stars

 

Serija prati Carrie, Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u njihovim 30-ima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u svojim 50-ima. Charlotteina djeca su odrasla i vidimo njezinu kćer kako pred publikom predstavlja svoje vještine sviranja klavira.

Carrie i Faca ponovno zajedno! Evo kako danas izgleda jedan od najpoznatijih televizijskih parova ikad

Umjesto da piše kolumne, Carrie gostuje na podcastu, no čini se da definitivno nije izgubila veliku ljubav prema modi. I Miranda također vodi uzbudljive razgovore o životu zbog kojih sada želimo vidjeti još više!

No, postoji jedna scena koja bi mogla biti posebno sentimentalna. Willie Garson, koji je umro u rujnu, nakratko se pojavljuje u traileru u ulozi najboljeg prijatelja Carrie Bradshaw Stanford.

Možda vas zanima Je li prestara da glumi Carrie? Na društvenim mrežama se vodi žustra rasprava oko izgleda Sarah Jessice Parker Rubrika Stars Stars

Osim ostalih poznatih lica poput Face i Carrienog bivšeg - Aidena, tu je i nekoliko novih lica, kao primjerice glumica Sara Ramírez poznatoj po ulozi u seriji "Grey's Anatomy". Premda je četvrta članica iz originalne serije "Seks i grad", Kim Catrall (Samantha), odbila pridružiti se glumačkoj ekipi, trailer nam definitivno daje nadu da će serija imati što za ponuditi i bez nje.

 

Photo: HBO

Komentari 0