Life&style

Stigao je novi King sladoled! Prefini Dark Velvet kornet će u mjesecu ljubavi dotaknuti mnoga srca

  • Ledo je za mjesec ljubavi pripremio novi neodoljivi sladoled u kombinaciji tamne čokolade i slasne višnje
  • A veličina je ovaj put bitna jer je riječ o jednom od najvećih primjeraka u kategoriji korneta
  • Osim toga, na njihovoj te stranici čeka i nagradna igra koja bi tvoje okusne pupoljke mogla zasladiti u cijeloj godini!

Mjesec je ljubavi, a tim je povodom Ledo odlučio otopiti i spojiti mnoga srca. Pripremio je tako posebnu poslasticu pa odsad možemo uživati u novome King Dark Velvet kornetu! Nov i velik sladoled u kornetu sladoledne mase tamne čokolade i to u kombinaciji s punjenjem od višnje i s dva slasna preljeva od tamne čokolade i višnje zvuči neodoljivo!

A pritom nije samo riječ o zanimljivoj kombinaciji okusa, nego i o posebnoj veličini sladoleda jer sa svojim tamnim kornetom od 220ml jedan je od najvećih u kategoriji korneta!

 | Autor: Ledo Ledo Osim toga, savršen trenutak u kojem dolazi, u vrijeme posebne proslave ljubavi, čini ga još posebnijim. Idealan je tako za sve romantične trenutke, a u njemu možeš uživati u paru ili - solo. A povodom Valentinova Ledo je čak i pripremio posebno iznenađenje!

Možda vas zanima Znaš li zbog čega je novi Ledo King ružičaste boje? Rubrika Life&style Life&style

Kako na ledenu slasticu ne bismo zaboravili niti tijekom hladnih mjeseci, na svojim društvenim mrežama Ledo priprema i nagradnu igru i omogućuje svima da se zaslade na Dan ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ledo (@ledohrvatska)

Znaš li što je nagrada? Pripremi se, jer kroz ovu igru imaš priliku osvojiti škrinju punu King Dark Velvet sladoleda! Zvuči savršeno, zar ne? To bi značilo uživanje u sladoledu tijekom cijele godine pa se ne trebaš ograničiti samo na jedan dan ljubavi. Svi znamo da se ona slavi - cijele godine!

A da bi sudjelovala u igri trebaš pokazati samo malo kreativnosti i romantike i opisati zašto ti je neka osoba dotakla srce i rastopila ga, baš kao što će se King kornet rastopiti i na tvojim usnama. A budući da ovaj sladoled okružuje ljubav, što kažeš da ovog Valentinova prekršiš i pokoje pravilo? Sjeti se da u ljubavi i ratu pravila, zapravo, nema.

Dutch Baby, palačinka iz pećnice Možda vas zanima Pjenaste palačinke iz pećnice à la Martha Stewart najbolje su sa sladoledom i voćem Rubrika Life&style Life&style

Pridruži se tako kampanji #breaKingrules i uživaj u ljubavi baš svaki dan, kršeći sva dosadna pravila koja te sputavaju! A kad razmišljaš o poklonu zašto ne bi prigrlila jednostavnost koja će biti i najiskrenija? Jer upravo će ova slastica s tamnom čokoladom i voćnim punjenjem iz koje pršti ljubav lako postati najbolji poklon za njezin poseban Dan.

Photo: Ledo

Komentari 0