Life&style

Legendarna Ledolina se vratila! Isprobali smo kakvog je okusa i otkrivamo ti je li jednako dobra kao nekad

  • Mnogima omiljeni desert iz djetinjstva ponovno je u prodaji
  • Ledeni desert tvornice Ledo u novom izdanju sve nas je vratio u djetinjstvo
  • Isprobali smo kakvog je okusa nova verzija!

“Ledolina, desertna krema kakve nema” slogan je koji nas istog trena vraća u najljepše dane djetinjstva. Ledolina, ledeni desert tvornice Ledo, najpoznatijeg domaćeg proizvođača sladoleda, bio je omiljena slastica koje se mnogi i danas rado sjećaju. Ledo je nedavno brojnim obožavateljima odlučio ispuniti želju i u prodaju vratiti legendarnu Ledolinu. Retro, tradicionalni oblik i prepoznatljiv okus Ledoline u modernom pakiranju primamljivo djeluje već na prvi pogled.

Možda vas zanima Slatko savršenstvo u Toffifee torti: Za sve one kojima kutija malih okruglih slatkiša nije dovoljna Rubrika Life&style Life&style

Ako ti još nisi, umjesto tebe provjerili smo kakav je novi okus najdraže Ledoline i može li se mjeriti s originalom. Izgled je sličan, no Ledolina ovog puta dolazi u malo drugačijem pakiranju. Veća i u obliku torte, praktičnija je za veći broj ljudi koji se mogu njome počastiti. Pakiranje od 1 kg možeš nabaviti po cijeni od 70 kuna.

 | Autor: miss7 miss7

Originalna se nalazila u nešto drugačijem plastičnom pakiranju, a sirupa od višnje bilo je mnogo više. Danas je okus malo drugačiji, više se osjeti čokolada, dok okusa višnje i prelivenog sirupa ima manje. Također, burbona ima dosta manje, a ima i dodatak biskvita, dok je prije bila samo krema. Ledolina je i u ovom izdanju fina i vrijedi ju probati barem zbog okusa djetinjstva koji se vraćaju svakim zalogajem.


Torta od tiramisu palačinki Možda vas zanima Kakav ukusan 'križnac'! Isprobaj tiramisu tortu od palačinki Rubrika Life&style Life&style
Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Catara

    Ja sam ju poželila kao tortu za rodjendan jer me podsjeca na nedavno preminulu baku. Mogu samo reci da sam ostala jako razocarana, obican skupi sladoled, ni L od Ledoline, eventualno kad se dosta otopi ta vanilija mrvicak podsjeca na ... prikaži još!
  • manfred

    jupiiiii
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Ma.... nemoguće...