Life&style
Steve Carell

Steve Carell, zvijezda kultne 'The Office' snima novu seriju za Netflix. Naravno da je riječ o komediji

  • Ako si ljubiteljica otkvačenih humorističnih serija, zasigurno nisi propustila pogledati seriju 'The Office' ('U uredu') s genijalnim Steveom Carellom 
  • A Netflix je sada najavio pravu bombu! 
  • Naime, Carell će glumiti uz Tinu Fey u nadolazećoj Netflixovoj humorističnoj seriji 'The Four Seasons' 

Američka verzija serije 'The Office' bila je veliki hit, a glavni glumac Steve Carell doslovno je briljirao kao Michael Scott, regionalni upravitelj podružnice Dunder Mifflin, tvrtke za prodaju uredskog pribora. Zato nas je jako razveselila vijest da se Carell vraća u novoj seriji i to s, ni manje ni više, fantastičnom Tinom Fey, također komičarkom, glumicom, ali i pisateljicom i televizijskom producenticom. 

Serija 'The Four Seasons' temeljit će se na istoimenom filmu iz 1981. godine koji je režirao i u kojem je glumio Alan Alda s Carol Burnett, Ritom Moreno, Sandy Dennis i Lenom Cariouom. Serija je prvi put najavljena u siječnju s narudžbom od osam epizoda, a trebala bi početi s produkcijom kasnije ove godine.

 | Autor: Rotten Tomatoes Rotten Tomatoes Foto: Rotten Tomatoes, Steve Carell i Tina Fey

U filmu tri bračna para odlaze na zajednički odmor svake sezone, ali stvari se završe kad jedan od supruga napusti ženu i počne sa sobom dovoditi mlađu ženu. Prethodno je adaptirana u TV seriju 1984. za CBS.

c Možda vas zanima 6 novih naslova koje se u svibnju definitivno isplati pogledati na Netflixu Rubrika Life&style Life&style

Ovo neće biti prvi put da se Carell i Fey pojavljuju zajedno na ekranu. Prethodno su glumili bračni par u hit komediji iz 2010. godine 'Savršeni spoj'. Ovo također nije Carellova prva Netflixova serija, jer je prethodno glumio u humorističnoj seriji 'Space Force' na streameru.

Inače, Carell je za ulogu u seriji 'The Office' dobio šest uzastopnih nominacija za Emmyja za najboljeg glumca u humorističnoj seriji. Također je osvojio Zlatni globus za istu seriju 2006. godine. Carell je također nominiran za Oscara za najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu 'Foxcatcher iz 2014. godine. Glumio je i u filmovima kao što su 'Junfer u četrdesetoj' i 'Oklada stoljeća'. Njegovi nedavni TV nastupi uključuju ograničenu seriju na FX-u 'The Patient' i 'The Morning Show' na Apple TV+.

Osim glavne uloge, Fey je sukreirala seriju zajedno s Langom Fisherom i Tracey Wigfield. Svo troje su prethodno radili zajedno na omiljenom NBC-jevom sitcomu '30 Rock'. 

Možda vas zanima Robert Downey Jr. briljira u HBO-ovoj seriji 'The Sympathizer', odbrojavamo sate do početka prikazivanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @stevecarrelll

Komentari 0