Life&style
c

6 novih naslova koje se u svibnju definitivno isplati pogledati na Netflixu

  • Netflix kreće punim gasom u proljeće 
  • Dugoočekivana treća sezona 'Bridgertona' konačno stiže! 
  • Ali, ne samo to – evo nekih serija i filmova koji će u svibnju biti hit na Netflixu 

Nevjerojatno, ali sada, nakon više od dvije godine čekanja, konačno je došlo vrijeme: 'Bridgerton' će ponovno treperiti na našim ekranima u mjesecu svibnju – barem prvi dio treće sezone. Razlog duge stanke bio je prošlogodišnji štrajk u Hollywoodu, što je usporilo cijelu industriju. Međutim, nije samo ova serija ta koja bi u svibnju 2024. svrgnuti mogla svrgnuti s trona Netflixove ljestvice seriju 'Maleni irvas'. Ovdje otkrivamo koje produkcije i filmovi imaju veliki potencijal.

Za ljubitelje: obiteljskih drama i intrigantnih priča à la 'Nasljeđe':

'A Man in Full' (od 2. svibnja 2024.)

Drama u Atlanti: Kada se carstvo nekretninskog mogula Charlieja Crokera (Jeff Daniels) počne raspadati, on mora braniti sve što mu je drago od onih koji ga žele srušiti. Njegov cilj: želi se vratiti na vrh, bez obzira na cijenu.

David E. Kelley i oskarovka Regina King stoje iza serije od šest dijelova. Priča je temeljena na bestseleru 'A Man in Full' Toma Wolfea, a glumi i Tom Pelphrey, suprug Kaley Cuoco.

Za ljubitelje: krimi komedija koje nas nasmijavaju, poput 'Samo ubojstva u zgradi':

'Bodkin' (od 9. svibnja 2024.)

Mračno, uvrnuto i pomalo smiješno: u jednom irskom gradu podcasteri istražuju nestanak troje ljudi. Pritom nenamjerno otkrivaju neke dobro čuvane tajne. A budući da se sve odvija u Irskoj, crni humor i cionizam su na dnevnom redu. Da odmah razjasnimo misterij naslova: „Bodkin“ je specifičan oblik vrha strijele koji čak može probiti oklop, a i mjesto je u ovoj seriji.

Glumi Will Forte ('Saturday Night Live'). Iza 'Bodkina' stoji Higher Ground, produkcijska kuća Michelle i Baracka Obame.

Za ljubitelje: serije 'Bridgerton'. Hmmm...:

'Bridgerton' (od 16. svibnja 2024.)

Polin, tj. Penelope Featherington i Colin Bridgerton, u fokusu su treće sezone 'Bridgertona'. Očekujemo romantiku i dramu – i još malo drame. Naime, ovoga puta ne samo da Penelope želi otići među mladence, nego i Colin u prvom traileru pokazuje potpuno neutemeljene znakove ljubomore.

Plus: Kako se Penelope nosi sa svojom potragom za muškarcem svojih snova kada zapravo odaje sve tajne dvora kao Lady Whistledown u svojim dopisima?

Možda vas zanima Ako ti se svidjela serija 'Baby Reindeer', i ovih 6 naslova nude jednaku dozu napetosti Rubrika Life&style Life&style

Za ljubitelje: cyber trilera poput 'Blade Runnera' te Jennifer Lopez kao akcijske junakinje:

'Atlas' (od 24. svibnja 2024.)

Nakon 'Majke', Jennifer Lopez kreće u još jedan pohod u akcijske vode: u 'Atlasu' JLo glumi briljantnu, ali ćudljivu analitičarku  podataka Atlas Shepherd, koja se mora suočiti s umjetnom inteligencijom koju općenito prezire: trebala bi uhvatiti robota! 

Hvatanje robota ne uspijeva u prvom pokušaju. Kako bi spasila sebe i ostatak svijeta, Atlas mora vjerovati ovoj sumnjivoj umjetnoj inteligenciji - a to joj nije lako, jer ona i robot imaju sličnu prošlost.

Za ljubitelje: 'Ona je sve to', 'Princezini dnevnici' i neobičnih serija o odrastanju:

'Geek Girl' (30. svibnja 2024.)

Harriet Manners ima 15 godina, živi u Engleskoj i nije baš popularna djevojka u školi. Sve do trenutka kad je potpuno neočekivano otkriva londonska agencija za modele - i to stvara puno problema mladoj ženi koja inače ima problema sa socijalizacijom. Mora naučiti puno o sebi i svijetu oko sebe kako bi znala što je doista važno. 

Za ljubitelje: 'Lady Bird', 'Maturantice' i 'Nikad nisam…'.

'A Par of You' (31. svibnja 2024.)

Drama o odrastanju iz Švedske: 17-godišnja Agnes u stalnom je natjecanju sa svojom starijom sestrom Juliom (Zara Larsson). Julia je cool, popularna je i djevojka je jednako popularnog Noela. Agnes bi voljela biti poput nje - ali kad dobije priliku, njezin se svijet okreće naglavačke i Agnes mora odlučiti kakva doista želi biti.

Dead Boy Detectives Možda vas zanima Na Netflix je stigla uvrnuta detektivska serija 'Dead Boy Detectives' kojoj ni duhovi nisu strani Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0