Life&style
Mr. Malcolm's List

Spoj 'Bridgertona' i 'Ponosa i predrasuda': film 'Mr. Malcolm’s List' stiže na streaming platforme

  • Romantična drama smještena u regentsko doba govori o londonskom najpoželjnijem neženji
  • Opisuju ga kao spoj Bridgertona i Ponosa i predrasuda
  • Film utemeljen na istoimenom popularnom romanu od 21. srpnja možeš gledati na Apple TV

Povijesna romantična drama smještena u doba regentstva, točnije u 19. stoljeće u Engleskoj, Mr. Malcolm’s List, obožavatelji ovog žanra već dugo iščekuju, a ako ti se svidio Bridgerton te adaptacija romana Jane Austen, Ponos i predrasude, moraš pogledati i Mr. Malcolm’s List!

Redateljica Emma Holly Jones 2019. je prvo režirala kratku verziju filma za Refinery29, kako bi osigurala financiranje za dužu verziju, a sad ćemo napokon imati priliku tu dužu verziju i pogledati, budući da će Mr. Malcolm’s List vrlo skoro doživjeti svoju premijeru. Film je utemeljen na istoimenom romanu autorice Suzanne Allain, koji je objavljen 2009.

Mr. Malcolm’s List ima zavidnu glumačku postavu

Radnja filma vrti se oko lika Julije, u čijoj je ulozi Zawe Ashton, koja spletkari kako bi Mr. Malcolm, kojeg igra Ṣọpẹ́ Dìrísù, dobio zasluženu kaznu nakon što ju je odbio, kroz njenu prijateljicu Selinu, u čijoj je ulozi Freida Pinto.

Sope Dìrísù u filmu će utjeloviti Mr. Malcolma, najpoželjinijeg neženju u Londonu koji traži buduću suprugu koja bi trebala ispuniti sve njegove kvalifikacije. “Nikad se nisam pokolebala”, opisala je redateljica Emma Holly Jones za Vanity Fair o biranju Dìrísùa za glavnu ulogu. “To će biti on, ili nećemo snimati film. To je najbolja odluka koju sam ikad donijela. Privlačan je, talentiran, nježan i kompleksan”. Čak ga je i nazvala “novim gospodinom Darcyjem”.

Freidu Pinto gledat ćemo u ulozi Seline Dalton, žene koja pomaže svojoj prijateljici, Juliji, koju igra Zawe Ashton, da se osveti Mr. Malcolmu nakon što ju je odbio jer nije ispunila sve njegove kriterije.

O likovima Seline i Julije, Freida Pinto je rekla: „Morale su nadvladati prepreke koje je društvo postavilo pred njih. Selinina priča je zapravo ona o djevojci sa sela. Kako bi to mogla predstaviti u društvu? Neovisno o tome kojoj rasi pripadaš, tvoje su priče i dalje bitne“.

Prema pisanju Vanity Faira, u ostatku glumačke postave gledat ćemo Oliver Jackson-Cohena kao Lorda Cassidyja, Ashley Park kao Gertie Covington i Thea Jamesa kao kapetana Henryja Ossoryja.

Od danas na Apple TV imaš priliku pogledati ovaj uzbudljivi novi film koji će te oduševiti ako su ti se svidjeli serija Bridgerton te adaptacija romana Jane Austen, Ponos i predrasude!

Možda vas zanima Vraća se 'Plavuša s Harvarda' nakon 20 godina, a i ovih 6 romantičnih komedija zaslužuju svoj nastavak Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0