Life&style
Žena izbola frizera

Splićanka (58) izbola frizera jer nije bila zadovoljna kako joj je ošišao dečka (28)!

  • U Splitu se dogodio strašni napad od strane žene na frizera
  • 58-godišnja Splićanka dovela je 30 godina mlađeg dečka na frizuru
  • Nezadovoljna rezultatom, nožem je napala frizera

Ne jednom svaka je od nas otišla od frizera - nezadovoljna. Jesmo li se požalile, izrazile nezadovoljstvo, objasnile što smo željele, a nismo dobile ili smo samo u očaju gledale svoj odraz u ogledalu? Kukale prijateljici i čekale da prođe tih nekoliko tjedana, kosa malo naraste ili je možemo ponovno obojiti? Pa, ovisi o našem karakteru. Ali žestoku reakciju kakva je bila neimenovane žene u Splitu, vjerojatno ne očekuje nijedan frizer... Nedavno smo pisali o slučaju žene iz Rijeke koja je tužila salon tvrdeći da su joj bojenjem uništili kosu i "tako joj povrijedili osobnost". No ovaj je slučaj otišao i koji korak dalje...

Naime, istražni sudac splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 58-godišnjoj Splićanki koja je ubola kuhinjskim nožem muškarca u njegovom stanu na Pujankama, prenosi Dalmatinski portal. 

Razlog ovog napada nije ljubavne prirode, te se ne radi o povrijeđenoj i ljutoj ženi koja je napala partnera u trenutku ljubavne svađe. Ipak, radi se o ljutoj ženi, međutim razlog napada je poprilično bizaran i nevjerojatan. Naime, Splićanka je u stan kod frizera "dovela 30 godina mlađeg dečka na frizuru". Nakon što je frizer završio posao, Splićanka nije bila zadovoljna frizurom mlađahnog partnera.

Događa se. Neka baci kamen prvi tko makar jednom nije bio zadovoljan uslugom frizera? Istina, ne znam baš za slučaj gdje odrasla osoba dovodi partnera poput djeteta na frizuru, međutim to je najmanje čudna stvar u čitavoj ovoj bizarnoj priči.

Možda vas zanima Reakcije javnosti na stravično ubojstvo u Splitu: "Ubio ju je jer se to može!" Rubrika Life&style Life&style

58-godišnja žena, nezadovoljna frizurom koju je njezin dečko (28) dobio, nije samo verbalno izrazila nezadovoljstvo, već je u naletu bijesa dograbila nož sa stalka i ubola frizera u rame. Drugi detalji se ne znaju: je li se porječkala sa frizerom, je li odbila platiti ili zatražila novac natrag, jesu li pale teške riječi... Kako bilo, u najmanju ruku možemo reći da je nezadovoljstvo frizurom izrazila na malo pretjeran način. 

Žena izbola frizera | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Ozlijeđenom je pomoć ukazana u bolnici, a žena je s kaznenom prijavom za nanošenje teške tjelesne ozljede privedena na ispitivanje u Državno odvjetništvo te joj je naknadno određen pritvor da ne utječe na svjedoke.

Dalmatinski portal otkriva kako je dečko osumnjičene stranac s prijavljenim boravkom u Splitu. Drugi detalji o ovom strašnom napadu na frizera za sada nisu poznati, međutim ovako bizaran slučaj zasigurno će tražiti još odgovora i objašnjenja. 

Na Redditu, gdje se proširila vijest, brojni korisnici imali su posprdan komentar na čitav slučaj:

"Tako san i ja tribala, a ne cmizdrit kad doma dođen",  "Ko te šiša - postaje ozbiljno pitanje", "Šećerna se mama gadno naljutila", samo su neki od njih. 

 

Photo: Pixsell/Milan Sabić

Komentari 0