Life&style

Spavati u krevetu Belle Swan ili živjeti kao kućanica s Beverly Hillsa? Koje poznate filmske kuće se iznajmljuju

  • Filmska industrija stvara zaradu na razne načine - jer fanovi su spremni platiti štošta
  • Jedan od njih je i boravak u kućama i stanovima poznatih likova i filmova i TV serija
  • Vjerujemo da ima podosta onih koji bi voljeli leći u krevet, na primjer, Belle Swan i provesti noć u njezinoj kući iz Sumrak sage. Čije se kuće još iznajmljuju?

Ako si kao tinejdžerica bila veliki fan Sumrak sage sigurni smo da će ti ova vijest biti fora. Malo koja nije tada bila očarana Robertom Pattinsonom u ulozi Edwarda besmrtnog vampira te Taylorom Lautnerom koji je utjelovio vukodlaka Jacoba. Naravno, Sumrak saga, Mladi mjesec, Pomrčina, Praskozorje, dosegli su vrtoglavu popularnost među tinejdžerima što kroz romane Stephanie Meyer, što kroz interpretaciju divnih ljepotana u obliku nadnaravnih bića.

Možda vas zanima Rihanna, možemo navratiti na kavu? Zaljubile smo se u njezin novi dom vrijedan 87 milijuna kuna Rubrika Life&style Life&style

Kuća Belle Swan

Od nekadašnje strave i užasa koje siju vampiri došli smo do romantičnih zavodnika, spasitelja i osjetljivih duša. Ni glavna protagonistica ovog filma Kristen Stewart u liku Belle nije ostala imuna na njihov šarm i borbu za ljubav bez predrasuda. A definitivno će se i tebi vratiti sjećanje na dane njihove slave kada zaviriš u kuću Belle Swan koja se ni manje ni više nego iznajmljuje na Airbnbu za 2400 kuna po noćenju. Šesteročlana obitelj pretvorila je kombi u pravi dom, a imaju čak i kućno kino. Pogledaj u čemu žive...

 | Autor: airbnb airbnb

Ova filmski poznata kuća iz 1930-ih zapravo se ne nalazi u Forksu u Washingtonu - nalazi se u neobičnom gradiću St. Helens u Oregonu, koji je malo udaljen od Portlanda. Gosti mogu objedovati za Charliejevim stolom koji je korišten u snimanju svjetski poznatog serijala.

 | Autor: airbnb airbnb

Kuća ima pet spavaćih soba, a i dalje ima mnogo detalja koje obožavatelji mogu vidjeti u samom filmu, od Belline posteljine do šampona koji gosti mogu koristiti. Dakle, ako se ne bojiš da se Edward Cullen noću ušulja u sobu, možeš čak spavati u Bellinoj spavaćoj sobi. 

 | Autor: airbnb airbnb

Raskošni život domaćica s Beverly Hillsa

Ovo glamurozno francusko imanje, Château de Tourreau, prikazano je u emisiji "Prave domaćice s Beverly Hillsa". Ljubiteljice serije sigurno će prepoznati kuću, a tu su i Joe Jonas i Sophie Turner održali svoje vjenčanje nakon ceremonije u Las Vegasu. Veliko imanje nalik dvorcu ima devet spavaćih soba i čak devet kupaonica te prima do 15 gostiju. Međutim, ovoliki prostor nije jeftin - za najam Château de Tourreau na Airbnb treb iskeširati 22.000 kuna po noćenju.

 | Autor: airbnb airbnb

Dom je obnovljen kako bi odražavao duh 18. stoljeća i sadrži europski i provansalski namještaj i umjetničke predmete. Uz višestruke spavaće sobe i kupaonice u Châteauu, gosti također imaju pristup tri recepcije, knjižnici, velikoj svečanoj blagovaonici koja može primiti do 20 ljudi te kraljevskoj blagovaonici i kuhinji.

 | Autor: airbnb airbnb

Glamur se tu ne zaustavlja - imanje također ima luksuzni bazen za odrasle i dječji bazen. Vanjske pogodnosti uključuju vanjski tuš, blagovaonicu, prostor za odmor i kuhinju s roštiljem.

 | Autor: airbnb airbnb

Koliba iz Osvetnika

Ako si pak ljubiteljica filma "Osvetnici: Završnica" možeš boraviti u kolibi Tonyja Starka. Scena pogreba također je snimljena u kolibi uz jezero. Inače, u njoj može spavati šest osoba, a košta vrtoglavih 5000 kuna po noćenju, ima tri spavaće sobe i tri kupaonice.

 | Autor: airbnb airbnb

Smještena je u Fairburnu u državi Georgia i udaljena je 20 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Atlanta.

 | Autor: airbnb airbnb

"Bilo je nevjerojatno boraviti u kabini Tonyja Starka", napisao je jedan recenzent na Airbnb. "Gledanje 'Završnice' i stajanje točno na mjestu gdje su stajali Osvetnici bilo je nevjerojatno iskustvo."

 | Autor: airbnb airbnb

Preuređena staja iz Renovatora

Ljubiteljice hit emisije "Renovator" možda bi bile oduševljene saznanjem da mogu iznajmiti kultne domove iz emisije, uključujući i "Barndominum". Smješten 160000 kvadratnih metara zemlje, "Barndominium" je bio zvijezda jedne od najpopularnijih epizoda ove reality serije koja se bavi preuređenjem domova. Nekada prava staja za konje, no Chip i Joanna Gaines napravili su pravu čaroliju i pretvorili je u funkcionalno, moderno prebivalište - a sada u njoj možeš i sama odsjesti.

 | Autor: airbnb airbnb

Kuća se iznajmljuje za 5200 kuna po noći, a ima pet spavaćih soba, dvije kupaonice i može ugostiti 10 osoba. Također ima veliku okućnicu za druženje s prijateljima, a imanje se proteže uz jezero s izvorima - prava prirodna idila.

 | Autor: airbnb airbnb

"Barndominum" ima brojne netaknute dijelove interijera koje bi fanovi mogli prepoznati iz emisije. Kreveti na kat i zidna umjetnost koja prikazuje staju samo su neki od jedinstvenih dodataka koje je Joanna Gaines unijela u kuću."Ne ustručavajte se ostati ovdje. Uistinu je čarobno, a Kristi je sjajna domaćica ", napisao je u recenziji Airbnb- a jedan gost.

Možda vas zanima Sonja Kovač otvorila vrata novog doma i priznala kako joj njegovo uređenje uzrokuje stres Rubrika Stars Stars

 | Autor: airbnb airbnb

Mala kuća u preriji je stvarna

Isti vlasnik Barndominiuma iznajmljuje još jednu kuću iz Renovatora: preslatku plavu kućicu iz "Male kuće u preriji". Ova kuća je nešto jeftinija varijanta te košta 2000 kuna po noćenju i ima tri spavaće sobe i jednu kupaonicu. Ukupno ima pet kreveta i može primiti do osam gostiju.

 | Autor: airbnb airbnb

Ova malena kućica pojavila se u premijeri 2. sezone Renovator. Neke od nezaboravnih karakteristika doma uključuju izloženi kamin od opeke u središtu dnevne sobe i neobičnu kuhinju u stilu seoske kuće. 

 | Autor: airbnb airbnb

Kuća je savršena za sve ljubitelje serijala, a tržnica Magnolia, Sveučilište Baylor i centar Waco nalaze se na manje od 10 minuta vožnje. "Sjajan boravak u domu iz "Renovatora". Djeca su uživala gledajući epizodu i primjećujući autentičnost prostora dok smo tamo boravili. Većina kuće izgledala je kao u epizodi. Sjajan posjet", stoji u jednom osvrtu na Airbnb.

 | Autor: airbnb airbnb

Još jedan renovatorski poduhvat

Jedan od najpoznatijih domova iz realityja "Renovator" moderni je dom iz 2. sezone koji je također dostupan za iznajmljivanje. Dom ima četiri spavaće sobe, maleni vrt, tri kupaonice i košta 2300 kuna po noćenju.

 | Autor: airbnb airbnb

Veliki prozori gledaju na drveće iza kuće, a dom je ispunjen tonama detalja iz 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Također ima vrhunsku kuhinju i veliki 4K TV.

 | Autor: airbnb airbnb

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: airbnb

Komentari 0