Life&style

Rihanna, možemo navratiti na kavu? Zaljubile smo se u njezin novi dom vrijedan 87 milijuna kuna

  • Iako su mnogi vjerovali kako Rihanna grca u dugovima jer obustavila proizvodnju svoje modne linije, njezina nova odluka pobija te tvrdnje
  • Naime, pjevačica je za peterosobnu vilu na Beverly Hillsu izdvojila čak 87 milijuna kuna, a njezin novi dom nazali se u susjedstvu Madonne i Mariah Carry
  • Ovo raskošno imanje uključuje i prostorno dvorište s bazenom, a tu je i nekoliko 'spa zona' namijenjenih rekalksaciji

Svi priželjkuju njezin povratak na glazbene liste, no pjevačica Rihanna se radije bavi proučavanjem tržišta nekretnina. Tako joj je za oko zapela luksuzna vila na Beverly Hillsu te je za nju odlučila iskeširati 13,8 milijuna dolara, što je približna vrijednost od 87 milijuna kuna.

 | Autor: The Agency The Agency

 | Autor: The Agency The Agency

Možda vas zanima Vila Kristen Stewart od 6 milijuna dolara plijeni pažnju: Kuhinja je postala predmet rasprave Rubrika Life&style Life&style

Vila je izvorno sagrađena 1930. godine, a njezin posljednji vlasnik je bio poduzetnik Daniel Starr koji ju je detaljno preuredio. On je za nju prije pet godina izdvojio samo 4,3 milijuna te može biti iznimno zadovoljan što mu se njegova tadašnja investicija trostruko isplatila. Zdanje je smješteno na prestižnoj lokaciji, a u njezinom novom susjedstvu borave i Paul McCartney, Madonna i Mariah Carey. Doista impresivna lista glazbenika.

 | Autor: The Agency The Agency

 | Autor: The Agency The Agency

Sama vila se prostire na 2.000 metara kvadratnih, a sastoji se od pet soba i sedam kupaonica. Tu su još i prostrani dnevni boravak, blagovaonica i otvorena kuhinja, a u interijer su uklopljene i privatna teretana te specijalna medijska soba s barom, koja je stvorena za zabave.

Dok traži novi dom u Istri Ella već zna kako će izgledati njezina kuhinja, pogledaj

 | Autor: The Agency The Agency

 | Autor: The Agency The Agency

Možda vas zanima Prodaje se vila Pamele Anderson: zaviri u prekrasan dom najpoznatije Playboyeve zečice Rubrika Stars Stars

Osim luksuzno uređenog interijera oduševio nas je i eksterijer. Na prostranom dvorištu se našlo mjesta za nekoliko terasa, vanjsko ognjište i spa, a tu je i glavna zvijezda - vanjski bazen. Visoko podignuta ograda će pjevačici omogućiti željenu privatnost te će nesmetano moći uživati u svim čarima koje nudi ovo raskošno imanje.

 | Autor: The Agency The Agency

 | Autor: The Agency The Agency

Inače, ovo je već sedmi posjed koji je pjevačica kupila u Los Angelesu. Nije poznato koliko njih se trenutačno još uvijek nazali u njezinom vlasništvu, no sa sigurnošću znamo da je još uvijek vlasnica vile na rodnom Barbadosu i kuće u Londonu. Englesku rezidenciju je krajem prošle godine stavila na tržište, no nekretnina još uvijek nije pronašla novog vlasnika.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Photo: The Agency
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično izgleda vila