Stars

Dok traži novi dom u Istri Ella već zna kako će izgledati njezina kuhinja, pogledaj

  • Prije nepunih dvije godine Ella i Charles uselili su se u sadašnji dom za koji su odmah znali da je privremeno rješenje
  • Par već neko vrijeme aktivno traži kuću za svoju obitelj u Istri,a da su možda nadomak kupnje moglo bi se naslutiti po Ellinoj objavi na Instagramu
  • Naime, influencerica je svoji pratiteljima pokazala kakvom kuhinjom želi opremiti svoj novi prostor

Već neko vrijeme naša uspješna influencerica i njezin suprug marketinški stručnjak Charles Pierce traže savršen dom u Istri. Kako bi njihove curice Balie Dee i Lumi Wren imale još bezbrižnije djetinjstvo supružnici su već obišli nekoliko atraktivnih lokacija, a Ella je  u više navrata obavijestila svoje pratitelje o njihovim pokušajima kupnje nekretnine. Vjerujemo kako to nije nimalo jednostavan pothvat nakon kojeg ipak dolaze i nešto ugodnije brige – one o uređenju interijera. Čini se kako Ella već zna kaka će izgledati njezina kuhinja a inspirativnu fotografiju podijelila je na Instagramu. 

Možda vas zanima U videu Elle Dvornik 9 mama iskreno pokazuje kako je biti kod kuće s djecom Rubrika Stars Stars

''Želim ovakvu’’, napisala je Ella ispod fotografije. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Kuhinja koja objedinjuje više trendova i zapravo je spoj klasike i boho chica pravi je primjer toplo uređenog prostora. Nimalo ne iznenađuje da su elementi u pastelnim zeleno-plavim nijansama kako je poznata Ellina ljubav prema bojama. Površina kuhinjskog otoka je u mramoru zajedno s još nekoliko elemenata u prostoru. Posebno je dojmljiva otvorenost prostora prema vani velikim ostakljenim prozorima i vratima. 

Ella pokazala što joj se dogodilo u kuhinji, pratiteljice joj čestitale na hrabrosti zbog objave

Kuhinja ima elemente ‘boho chica’ poput raznobojnog tepiha, a prostor povezuju inventari poput visokih barskih stolaca u boji konjaka te detalji u zlatnoj boji. Savršeno balansiran, tek na natruhe eklektičan i vrlo chic prostor baš odgovara Ellinom stilu. 

Ela Dvornik u stan u kojem se trenutno nalazi uselila je prije nepunih dvije godine zbog dolaska malene Lumi. Koliko se posvetila uređenju interijera vidljivo je iz fotografije koje je priložila prilikom useljenja kada je prostor bio minimalno opremljen. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Uz veseo, eklektičan, dinamičan i nipošto stidljiv namještaj  zaista je na prvu već vidljivo da se radi o nimalo 'običnoj obitelji'.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Vjerujemo kako će novi dom obitelji koja zabavlja svojim zgodama odisati jednakim skladom boja i stilova na jedan vrlo poseban način. 

U  novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnbest

    Treba li vam kredit? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-pošta: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su ... prikaži još!