Stars

Ovo može samo Rihanna: Pogledaj što je obukla za večeru u svom omiljenom restoranu

  • Rihanna nastavlja raditi ono u čemu je najbolja: biti nevjerojatna bez napora
  • Kraljica Forbesove liste jedna je od najbogatijih žena u glazbenoj industriji, a pretekla je čak Madonnu i Beyonce
  • Njezino bogatstvo procjenjuje se na oko 600 milijuna dolara, a pjevačica je i dizajnerica luksuznog brenda donjeg rublja Savage x Fenty

Superpopularna pjevačica, koja je podebljala svoj bankovni račun suvlasništvom sa "Fenty Beauty" kozmetičkim brendom i dizajnerica "Savage x Fenty" linije donjeg rublja, ponovno je iznenadila svojim stilom odijevanja. Za večeru u Santa Monici Rihanna je odabrala odvažnu kombinaciju. Odjenula je prozirnu, midi haljinu s printom vatre u kombinaciji s kaputom od umjetnog krzna s leopard printom, crvenom torbom preko ramena, slojevitim ogrlicama u obliku slova, sandalama s crnim remenčićima dizajnerice Amine Muaddi i ležernu crnu bejzbolsku kapu.

Ovo nije prvi put da zvijezda nosi upečatljivu odjeću. Često nosi predimenzionirane kapute od umjetnog krzna (koji bi na nekome stajali poput vreće, no ne i na Rihanni). Nedavno smo je mogli vidjeti u smeđem kaputu koji je uparila sa zelenom bluzom i trapericama.

Rihanna je nova najbogatija žena glazbene industrije i sve je ostvarila - sama!

Iako je pjevačica popularnost stekla svojim glasom i izazovnim spotovima, to nije jedino čime se bavi. I dok obožavatelji željno iščekuju njezin deveti studijski album (kojeg su prigodno prozvali R9), Rihanna je u međuvremenu posvećena promociji svog drugog velikog projekta na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Izbjegava li to Rihanna brak u širokom luku? Rubrika Stars Stars

 

Nedavno je Rihanna zapanjila novim setom slika za proljetnu kampanju linije donjeg rublja Savage X Fenty. Linija rublja koju je osmislila pjevačica vrijedna je milijardu dolara. Na fotografijama za novu kolekciju nosila je retro grudnjak s cvjetnim printom u kombinaciji s odgovarajućim ogrtačem.

Možda vas zanima Jesi li znala da je Rihanna glumila u ovih 7 filmova? Rubrika Life&style Life&style

 

Pokazala je i najnoviju limitiranu verziju njezine knjige "The Rihanna Book", koja je sada dostupna za kupnju. "Samo 500 verzija ovakvih gigantskih inačica #the RIHANNAbook na svijetu!", napisala je pozirajući pored bazena.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0