Life&style

Jesi li znala da je Rihanna glumila u ovih 7 filmova?

Svi bruje o tome koliko je RiRi genijalna u novom filmu Oceanovih 8, a mi smo pronašli još sedam filmova u kojima je Rihanna glumila i skoro smo na njih zaboravili

Rihanna je opasno uzdrmala Hollywood svojom ulogom Nine Ball u Oceanovih 8, ženskoj verziji kultnog akcijskog filma. Međutim, ovo nam i ne bi trebao biti takav šok s obzirom na to da ovo nije prva glumačka uloga popularne Rihanne. Prije Oceanovih 8, RiRi se pojavila u nekoliko drugih projekata, uključujući Battleship te Valerian i grad tisuću planeta, a iako je Oceanovih 8 njezin najveći filmski hit dosad, ne sumnjamo da je ovo tek njezin početak pohoda na Hollywood. Ma stvarno, postoji li išta što Rihanna ne može?!

Bring It On: All or Nothing (2006.)

Prvo pojavljivanje mlade Rihanne na velikom platu, dogodilo se davne 2006. godine, u trećem nastavku filma Bring It On u kojem je izvela svoju tadašnju hit pjesmu "Pon de Replay".

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org Bring It On: All or Nothing

Battleship (2012.)

Prva prava glumačka uloga Rihanne bila je Petty Officer Cora "Weps" Raikes u akcijskom filmu Battleship. Kolege su joj bile Taylor Kitsch i Alexander Skarsgard, a i sama Rihanna je u intervjuima često govorila kako ju je "prvo glumačko iskustvo zaista jako preplašilo", ali očito joj se svidjelo jer RiRi nema namjeru odustati...

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org Battleship

Ovo je kraj (2013.)

U komediji koju su režirali Seth Rogen i Evan Goldberg, pjevačica s Barbadosa ostvarila je još jednu manju ulogu. "Pročitao sam negdje kako su njeni omiljeni filmovi Superbad i Pineapple Express pa sam joj prvom prilikom odlučio ponuditi ulogu!", rekao je Seth o Rihanni. 

Annie (2014.)

U obiteljskoj mjuzikl-komediji Annie, Rihanna je odigrala ulogu božice zvane Moon Goddess. Iako je imala svega nekoliko rečenica u filmu, fanovi su bili potpuni oduševljeni njenom pomalo zastrašujućom pojavom. 

Kod kuće (2015.)

Rihanna je 2015. dobila prvu ulogu u animiranom filmu, odnosno posudila je glas liku Gratuity "Tip" Tucci u crtiću Kod kuće. Ustvari, njezin glavni cilj ovim filmom bio je osnažiti mlade djevojke. "Htjeli smo da se cure osjećaju snažno i hrabro, lijepo i moćno. Tako da uvijek mogu vladati svakom situacijom u životu, bez obzira na okolnosti.", rekla je na press turneji.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org Kod kuće

Valerian i grad tisuću planeta (2017.)

Rihanna u ulozi seksi izvanzemaljke Bubble u Valerianu bila je prava poslastica za sve Rihannine fanove. U ovom akcijskog SF filmu, Rihanna je glumila uz Clivea Owena, Danea DeHaana te svoju dobru prijateljicu - Caru Delevingne! 

Oceanovih 8 (2018.)

Svakako najveća Rihannina uloga do sad te daleko najuspješniji film upravo je aktualni hit Oceanovih 8. Pop zvijezda utjelovila je lik Nine Ball, a glumila je uz nevjerojatno jaku glumačku postavu. Sarah Paulson, Sandra Bullock, Mindy Kaling i Anne Hathaway samo su neka od vrhunskih imena ovog filma, koje su tijekom press turneje filma neprestano isticale koliko je Rihanna zabavna, profesionalna, talentirana i pametna. Sasvim smo sigurni da Rihannu čeka još puno hollywoodskih uloga...

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org Oceanovih 8

Photo: themoviedb.org

Komentari 0