Life&style

Šokantno preslatko! Zvijezde proslavile veliki dan svojih ljubimaca...

  • Jučer smo slavili svjetski dan pasa, a mnoge su nas zvijezde počastile preslatkim fotografijama svojih četveronožnih mezimaca
  • Hillary Duff, Chis Evans, Sharon Stone i brojne domaće zvijezde poput Slavka Sobina, Franke Batelić i Lane Jurčević dobro znaju da je pas čovjekov najbolji prijatelj
  • Na njihovim društvenim mrežama tako redovito možemo vidjeti medene njuškice koje su nerijetko i zvijezde njihovih glazbenih spotova

Kaže se kako je pas čovjekov najbolji prijatelj, a mi se definitivno slažemo! Zato ne čudi da ove preslatke njuškice imaju i svoj poseban dan. Svake godine se tako 26. kolovoz diljem svijeta obilježava kao neslužbeni dan pasa.

Tu je inicijativu pokrenula aktivistica Colleen Paige koja je željela upozoriti na bolju brigu o najdražim četveronožnim ljubimcima. Koliko su im psi u životu važni pokazali su nam i mnogi slavni koji su pseći dan proslavili objavljujući fotografije svojih mezimaca na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Hillary Duff, Sharon Stone i Michael Douglas samo su neki od svjetskih zvijezda koji su pozirali sa svojim četveronožnim prijateljima i rastopili srca obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Chris Evans često objavljuje simpatične snimke i fotografije svog ljubimca pa je maleni Dodger već postao prava senzacijaTwittera.

A snimku Toma Hardyja s najdražim mu životinjicama teško možemo zaboraviti!

A tek Keanu Reeves s preslatkim psićima? Apsolutno predivno!

<

Da obožavaju svoje pseće mezimce pokazuju nam i mnoge domaće slavne osobe.

Možda vas zanima 3 su razloga zašto te tvoj pas gleda u oči - čak i u ovoj nezgodnoj situaciji Rubrika Life&style Life&style

Domenica je tako jučer objavila fotografiju sa svojim preslatkim, crnim psićem u naručju koji je postao prava zvijezda jer pojavio se u i njezinome posljednjem spotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Zvjezdani status dobio je i Oskar, ljubimac Franke i Vedrana Ćorluke koji je osvojio kadrove Frankinog spota za pjesmu "Ljubav, ništa više".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Ćorluka je Oskiju, psiću japanske pasmine shiba inu, svojevremeno posvetio i tetovažu.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

Psića nazivaju svojom bebicom i redovito slave njegove rođendane pa je prošle godine, za svoj četvrti rođendan, Oskar dobio veliku tortu u obliku šapice.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić objavila je fotografiju sa svojom bijelom ljepoticom, vukićem kako je naziva, uživala na godišnjem odmoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Lana Jurčević uživa u vremenu provedenom sa svojom Šnickom kojoj je čak napravila i vlastiti Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Sa svojim je ljubimicama pozirala i Nikolina Pišek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Obožavatelj psećih šapica je i poznati glumac Slavko Sobin koji je ponosni vlasnik dviju preslatkih kujica, Bube i Mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Zvijezde filmova i spotova, psići su danas doista dobili status ikona. A osim fotografija i tetovaža, posvećene su im i mnoge pjesme. Jedna je pritom ipak posebna. Naime, Paul McCartney za svog je psa napisao pjesmu koju ljudi ne mogu niti čuti. Budući da ima zvuk pištave zviždaljke, mogu je čuti samo psi! Iako su po mnogočemu slični, svaki pas je, naravno, jedinstven. Konkretnije, kao što i svi mi imamo različit otisak prsta i psi imaju svoj jedinstveni otisak - njuške!

Možda vas zanima Na leđima, trbuhu ili smotan u kuglu: evo što položaj u kojem spava tvoj pas otkriva o njemu Rubrika Life&style Life&style

Prepoznaju kako se osjećamo, a osim toga mogu nanjušiti i mnoge bolesti, spašavaju iz nevolja, vesele nam se kad stižemo kući i zahvalni su za svaki pogled i dodir koji im podarimo - pa kako ih onda ne bismo nazivali svojim najboljim prijateljima? To je doista najmanje što za njih možemo učiniti!

 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0