Life&style

Novi trend: ista manikura za vlasnicu i njenog psa. Pogledaj najljepše šapice

  • Na društvenim mrežama svako malo osvane viralni trend, a ovoga puta to je manikura za pse i mačke
  • Vlasnice rado dijele fotografije na kojima poziraju s četveronožnim ljubimcima s kojima su uskladile manikure
  • Za ovakav beauty tretman napravljen je specijalni jestivi lak na nokte

Sto je ljudi i sto ćudi pa se tako na Internetu svako malo pojavi novi trend koji pronađe put do svojih pet minuta slave. Ovoga puta riječ je o trendu fotografija na kojima vlasnice i njihovi četveronožni ljubimac imaju identičnu manikuru. Da, dobro si pročitala! Na društvenim mrežama postoji niz fotografija na kojima vlasnice pasa ponosno poziraju sa svojim ljubimcima, a nokte im krasi identična boja laka. U ovom slučaju dosita vrijedi ona - kakav vlasnik takav pas! 

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

 

 

 

 

Možda vas zanima Top lista: ovi horoskopski znakovi su najbolji vlasnici kućnih ljubimaca Rubrika Life&style Life&style

No, ovaj trend nije nešto novo već se poput mnogim ponovno vratio u središte pozornosti. Njegovo ishodište bilo je u lipnju 2017. godine kada je tada 19-godišnja Amerikanka Cristi Hazel na svoj Twitter postavila fotografiju sa svojom mačkom Wednesday na kojoj su obje imale identičnu sjajnu ljubičastu manikuru. U samo nekoliko sati fotografija je postala viralni hit te su uslijedile objave drugih korisnika Twittera i njihovih četveronožnih ljubimaca. Ako možemo s najboljom prijateljicom uskladiti manikuru zašto to ne bismo mogli i sa životinjskim prijateljima - misao je kojom se vode pobornici ovoga trenda. U identičnim manikurama su pronašli samo još jedan način kako da se povežu sa svojim ljubimcima.

 

Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

Na tržište su se pojavile i specijalne edicije lakova namijenjene upravo kućnim ljubimcima. Obični (ljudski ) lakovi za nokte mogu zbog svojih sastojaka biti toksični za pse i mačke. Stoga se preporučuje korištenje jestivog laka za nokte čiji kemijski sastav ne ugrožava zdravlje životinja. Na tržištu postoji nekoliko razlčitih brendova, poput Color Paw-a i Warren London's Pawdicure-a čiji su proizvodi dostupni preko Amazona, a cijene im se kreću od 50 kuna nadalje. Što ti misliš o ovom trendu?

Photo: Instagram/sachandcha

Komentari 0